DARKOVOM OCU OVA ŽELJA SE NIJE ISPUNILA: Milan je imao VELIKE planove za sina i njegovu verenicu, smrt je sve prekinula TUGA
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Komšija otkrio

DARKOVOM OCU OVA ŽELJA SE NIJE ISPUNILA: Milan je imao VELIKE planove za sina i njegovu verenicu, smrt je sve prekinula TUGA

Stars -

Milan Lazić, otac folk pevača Darka Lazića, preminuo je 13. decembra nakon komplikacije koje su usledile nakon operacije smanjenja želuca.

Milan je na preporuku sina otišao na ovja zahvat, jer je zahvaljujući istoj intervenciji uspeo da smrša čak 70 kilograma. Darko i ostali članovi porodice radovali su se što će se i Milan rešiti suvišnih kilograma, a onda ih je sačekao šok kada su saznali da je upao u komu, a nakon toga i da je preminuo.

Darkove komšije iz Brestača imaju samo reči hvale za njegovu porodicu. Jedan komšija otkrio je da su pomagali lokalnu crkvu.

“Oni su veliki vernici i uvek kad su bili u mogućnosti davali su priloge. Darko je naročito široke ruke. Duša me boli, jer znam da je Milan želeo da kad prođe korona sinu i snaji Marini, koju obožava, napravi svadbu kakav ovaj kraj ne pamti. Nažalost, ta želja mu se nije ispunila”, rekao je komšija Lazića iz Brestača za “Svet”.

Milan Lazić, Sahrana
foto: Ana Paunković, Prinskrin

kurir.s/svet

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track