POZNATI SUTRA SLAVE SVETOG NIKOLU! Mnogi će praznovati u krugu porodice, a evo kako će krsnu slavu proslaviti ESTRADA!
Foto: Kurir, Screenshot Youtube

ove godine drugačije

POZNATI SUTRA SLAVE SVETOG NIKOLU! Mnogi će praznovati u krugu porodice, a evo kako će krsnu slavu proslaviti ESTRADA!

Stars -

Veliki broj pravoslavnih vernika sutra će proslavljati Svetog Nikolu. Ono što će ove godine, za razliku od prethodnih, biti drugačije jeste činjenica da se Srbija, pa i ceo svet, nalaze u stanju pandemije koronavirusa, što umnogome utiče na to kako će se proslavljati kako slave, tako i budući novogodišnji praznici.

Mnoge naše zvezde proslavljaju Svetog Nikolu, a sada su otkrili kako će ove godine proslaviti s obzirom na situaciju sa korona virusom.

Slavu će sutra proslaviti pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, a poznato je se kod nje to uvek slavi na veliko. Pevačica uvek u svom domu ugosti veliki broj gostiju koji uživaju u raznim đakonijama, ali s obzirom na to da je sada situacija kakva jeste, pretpostavka je da će i kod Cece slava ovog puta biti obeležena samo sa članovima porodice.

Ceca Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

Viki Miljković, osim što će sutra proslavljati slavu, danas proslavlja i svoj rođendan. Međutim, pevačica će i svoj rođendan ali i krsnu slavu proslaviti u krugu svoje porodice, bez velikog slavlja, što je inače bilo nešto što se uvek dešavalo u njenom domu u elitnom naselju Beograd na vodi.

Viki Miljković
foto: Printscreen/Premijera

S druge strane i njena koleginica Ivana Selakov će samo sa svojim ukućanima proslaviti slavu.

- Ove godine zbog korone veoma slabo. Mi smo preuzeli slavu od Peđinog tate pre nekoliko godina, ali ove godine nećemo imati goste zbog korone, samo najuži krug porodice - rekla je Ivana.

Ivana Selakov
foto: Printscreen/Premijera

Pored njih i pevačica Milica Todorović sutra će obeležiti Svetog Nikolu. On će sutra otići rodni Kruševac kako bi taj dan provela u krugu najmilijih.

Milica Todorović
foto: ATA Images

Aci Lukasu takođe je sutra krsna slava, a on je prošle godine bio kod koleginice Cece Ražnatović na slavi. Inače, on je ranije slavio na ovaj dan, odlazio je u crkvu ujutro kako bi nosio slavski kolač, a uveče je dočekivao prijatelje, ali nije poznato da li će to ove godine biti slučaj.

Aca Lukas, konferencija za štampu, Medija Centar
foto: Ana Paunković

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track