TAMARA OBUKLA BELO I JEDAN DETALJ KOJI ŠTRČI! Milutinovićeva se skockala od glave do pete, pa PALO PRIZNANJE! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

NEMA VIŠE HALJINA ZA LUDU NOĆ

TAMARA OBUKLA BELO I JEDAN DETALJ KOJI ŠTRČI! Milutinovićeva se skockala od glave do pete, pa PALO PRIZNANJE! (FOTO)

Stars -

Tamara Milutinović na svom Instagram profilu svoje pratioce voli da počasti modernim odevnim kombinacijama koje ponese, ali kako ona kaže za sada samo kod kuće ili za potrebe fotografisanja za Instagram, jer sada ne može na nastupe, zbog trenutne pandermije koronavirusa.

Jedna od fotografija koja je izazvala pažnju njenih pratilaca na ovoj društvenoj mreži jeste Tamarina objava u belom kaputu, beloj rolci i u pantaloma animal printa.

"U ovo vreme smo uglavnom šile haljine za "najluđu noć. Mada, da priznam više mi se svidja ova varijanta sa kaputima", napisala je Milutinovićeva na Instagramu.

Tamarin ljubavni život postao je glavna tema javnosti, s obzirom na to da je uplovila u romansu sa kompozitorom Saškom Nikolićem. Ništa ne bi bilo "strašno" da on nije bio u braku, ali je ona opravdala situaciju u jednoj emisiji.

"Ne znam, to morate njega da pitate. Ja mislim da nije. Nisam nikada pričala o tome, ali mogu to da kažem. Mogu da kažem samo da su novinari napravili senzaciju od toga. Nisam sa oženjenim muškarcem, sa slobodnim sam muškarcem. Razveden je čovek, nije se zbog mene razveo. Apsolutno stojim iza svega toga što sam rekla", rekla je nedavno Tamara u emisiji "Ami Dži šou".

Saša Nikolić, Tamara Milutinović
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track