KRENULI NA PUTOVANJE VREDNO 15.000 EVRA: Kaća Grujić i Marko Gobeljić se oglasili sa aerodroma, ne kriju koliko su uzbuđeni! FOTO
Foto: ATA images, Nemanja Nikolić

PRELEPO

KRENULI NA PUTOVANJE VREDNO 15.000 EVRA: Kaća Grujić i Marko Gobeljić se oglasili sa aerodroma, ne kriju koliko su uzbuđeni! FOTO

Stars -

Pevačica Katarina Grujić je pre šest meseci "uplovila" u romansu sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim uživa u vezi. Sada se oglasila sa aerodroma, a njih dvoje su krenuli na Mladive.

Katarina je proslavila porodičnu slavu Svetog Nikolu, samo uz svoje najbliže, a već danas ona I popularni fudbaler otputovali, ni manje ni više, nego na Maldive. Vidno raspoloženi pod maskama objavili su fotografiju sa Aerodoroma "Nikola Tesla" na njenom Instagram profilu..

Katarina Grujić
foto: Printscreen

Pevačica Katarina Kaća Grujić i fudbaler Marko Gobeljić već neko vreme uživaju u vezi, a sada su rešili da daju sebi oduška.

Gobeljić je rešio da obraduje svoju devojku odmorom na luksuznom ostrvu, pa je za aranžman iskeširao čak 15.000 evra.

- Kaća nigde nije planirala da putuje zbog korone, ali je Marko bez njenog znanja otišao i uplatio im aranžman za Maldive. Oduševila se kada je čula da će kraj godine provesti u toplim krajevima. Oduvek joj je bila želja da poseti ovo romantično ostrvo, ali do sada nije bilo prilike - priča izvor za Informer i dodaje da je ovo putovanje zapravo Gobeljin poklon Kaći za šest meseci veze:

- Presrećna je jer joj je odmor bio preko potreban. Poslednjih meseci bila je zatvorena u kući, nigde nije mrdala jer se plašila zaraze. S druge strane, Gobelja je već preležao koronu, tako da je bio dosta opušteniji.

Katarina Grujić
foto: ATA Images

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track