emotivan

GASTOZ POTPUNO OČAJAN ISPRED VILE PAROVA! Propao mu je plan, a onda se obratio svojoj DEVOJCI koja je u rijalitiju! VIDEO

Stars -

Nenad Marinković Gastoz priredio je svojoj devojici Naidi Gadžo iznenađenje povodom dva meseca veze.

Međutim, nije mu pošlo za rukom da izvede sve onako kako je želeo.

Naida Gadžo, Nenad Marinković Gastoz
foto: Nebojša Mandić

Naime, Gastoz se ispred vile "Parova", pojavio sa crvenim balonima, kojima se nije znao broj. U jednom momentu je sve balone pustio da odlete kako bi ih njegova devojka, koja je i dalje u rijalitiju videla, ali kako je istakao to se nije desilo.

"Ljubavi, nadam se da ćeš ovo da vidiš. Ja tvoju reakciju ne mogu da vidim, ali hoću da ti kažem da te volim", rekao je on na početku.

"Loš tajming... Ladno nije ni videla... gledala je ka ulici a ja sam bio desno... smor... ok. Ponovićemo ovih dana...", napisao je Gastoz vidno razočaran.

Nenad Marinković Gastoz
foto: Pritnscreen

On je i na Instagramu pokazao i mafine sa njihovim fotografijama koji su namenjeni njoj.

"Srećan rođendan, sestra. Srećna ti ova dva luda meseca ljubavi. Onaj osećaj kad su ti skoro svi u rijalitiju...", napisao je on.

Gastoz
foto: Pritnscreen

Podsetimo Gastoz je nedavno nasilno napustio vilu "Parova", i tom prilikom je zajedno sa još nekoliko bivših cimera saslušan u policijskoj stanici u Zemunu.

"Nenad Marinković Gastoz, Mladen Vuletić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić nakon agresivnog ponašanja neće biti deo glamurozne vile u devetoj sezoni, dok će ostali ostati u "Parovima" i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni. Mi smo srećna televizija koja je protiv nasilja, te štitimo ljudska prava u svakom obliku njihovog bitisanja. Prava iznenađenja tek slede", naveli su tada iz produkcije.

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track