DRUGARICA NINOVE ĆERKE OTVORENO: Sandra je na terapiji, ima ovaj zdravstveni problem! Ne sme nikako da se izlaže STRESU
Foto: Printscreen

PEVAČICA MUČI MUKU SA ZDRAVLJEM

DRUGARICA NINOVE ĆERKE OTVORENO: Sandra je na terapiji, ima ovaj zdravstveni problem! Ne sme nikako da se izlaže STRESU

Stars -

Sandra Rešić je jedna od onih koja se bori kao lavica u rijaitiju, i konstantno je izložena stresu koji navodno može da je košta zdravlja.

Naime, pevačica navodno krije godinama da ima problema sa štitnom žlezdom, kao i da joj navodno "ne gine" operacija ako ne prestane da se izlaže stresu. Da sve bude gore, uslovi u Beloj kući navodno nisu adekvatni za njenu dijagnozu.

Sandra Rešić
foto: Printscreen/Instagram

"Sandra ne voli o tome da priča i nikada javno nije volela o tome da govori koji zdravstveni problem ima. Ona je pre nekoliko godina otkrila da ima problema sa štitnom žlezdom i odmah je počela sa terapijama i adekvatnim lečenjem. Osećala je konstantni umor, razdražljivost, slabost mišića, pojačano znojenje i tada se javila lekarima. Ubrzo joj dijagnostikovan problem, te je odmah dobila adekvatnu terapiju. Uplašila se prilično ali su joj lekari rekli da je sve pod kontrolom, da mora da se pridržava saveta i tako su je i smirili", kaže navodno Sandrina drugarica za "Svet", a prenose mediji i dodaje:

Sandra Rešić
foto: Printscreen/Zadruga

"Za sada nije potrebna operacija i to teši i Sandru i njenu mamu Slavicu. Pored toga što se bori sa štitnom ona je oštetila i jetru, a verovali ili ne sve od prekomerne količine gaziranih sokova koju je konzumirala. Srećom, kada je rešila da smrša, rešila je da prestane da pije gazirane sokove, i tada je obnovila jetru."

BONUS VIDEO:

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja