ŠUŠKA SE DA JE JARIĆ BACIO OKO NA MILICU TODOROVIĆ: Košarkaš oduševljen pevačicom, prijatelji hoće da ih SPOJE?!
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram

NOVI PAR?

ŠUŠKA SE DA JE JARIĆ BACIO OKO NA MILICU TODOROVIĆ: Košarkaš oduševljen pevačicom, prijatelji hoće da ih SPOJE?!

Stars -

Košarkašu Marku Jariću navodno je zapala za oko jedna od naših najpopularnijih i najlepših plavuša, pevačica Milica Todorović.

Iako je nedavno izašla iz emotivne veze sa glumcem Petrom Strugarom i kako je nedavno otkrila nema u planu novo zaljubljivanje, priča se da se Milica dopada košarkašu.

Milica Todorović
foto: ATA Images

Kako tvrdi izvor, Jarić je navodno rekao svojim prijateljima da mu se pevačica dopada, a oni navodno na sve načine pokušavaju da ih spoje.

"Oboje su sami, a to je baš šteta, jer su sjajni! Nekako su spontani, vole druženje, duhoviti su. Čini se da bi bili idealan par", kaže navodno izvor blizak pevačici i košarkašu i objašnjava:

Marko Jarić
foto: Vladimir Šporčić

"Marko je nedavno raskinuo sa devojkom, a ista situacija je i kod Milice, koja je sada slobodna kao ptica. Prijatelji veruju da bi oni bili super par."

Košarkaš je navodno ispričao prijateljima kako je pevačica prelepa i oni sada na sve moguće načine pokušavaju da ih spoje.

Marko Jarić
foto: Profimedia

"Nakon raskida sa Strugarom, Mica je doživela ogromno razočarenje i shvatila da joj je pritisak javnosti samo odmogao u čitavoj priči. Više nema u planu da javnosti predstavlja momka dok ne bude sigurna u njega", kaže navodno izvor blizak pevačici.

Milica Todorović, Sceniranje, Emisija
foto: Prinstcreen /Kurir tv

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track