ZASIJAO PRSTEN NA RUCI LEPE VODITELJKE! Mladen Vuletić zaprosio Kristinu Iglendžu, čestitke samo PRISTIŽU! (FOTO)
Foto: Instagram

prelepo

ZASIJAO PRSTEN NA RUCI LEPE VODITELJKE! Mladen Vuletić zaprosio Kristinu Iglendžu, čestitke samo PRISTIŽU! (FOTO)

Stars -

Spekulisalo se da su Mladen Vuletić i šarmantna voditeljka Kristina Iglendza zajedno, a on je nedavno sočnim poljupcem obelodanio da jesu.

Nakon izlaska Mladena Vuletića iz vile "Parova", spekulisalo se o njihovoj vezi, a sada je bivši rijaliti učesnik to i potvrdio zajedničkom fotografijom.

Na fotografiji se moglo primetiti da sve puca od ljubavi i emocija, a Mladn je dodao i nekoliko emotikona u obliku srca. Ne krije koliko je zaljubljen u lepu voditeljku, a sada je sve iznenadio novom objavom.

Naime, Mladn je verio Kristinu, pa je napisao:

- Nije rekla "da", nego "naravno" - napisao je Vuletić u opisu fotografije.

Mladen Vuletić
foto: Printscreen

Podsetimo, u rijaliti programu "Parovi" predhodnih dana bilo je veoma turbulentno. Naime, šestoro takmičara napustilo je vilu na Hepiju, zbog čega je dolazila i policija, a potom su i saslušani u policijskoj stanici u Zemunu, jer su navodno bili agresivni.

U policijskoj stanici svoj iskaz dali su Aleksandra Coka Lakić, Nenad Marinković Gastoz, Ilijana Vagić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić i Mladen Vuletić. Nakon saslušanja oni se nisu vratili u Vilu iako su se tome nadali njihovi rijaliti cimeri, već uživaju u spoljnom svetu.

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track