haos

GOCA BOŽINOVSKA NA METI PROGONITELJA: Osam godina je uznemirava, zove na telefon i ponavlja samo jednu stvar! (KURIR TELEVIZIJA)

Stars -

Iako je odavno ušla u ozbiljne damske godine, pevačica Goca Božinovska ne krije da muškarci i dalje luduju za njom, kao i da je omiljena među dosta mlađim momcima.

U emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji otkrila je da je udvarači nalaze na društvenim mrežama, pre svega na Instagramu.

Goca Božinovska, Sceniranje
foto: Kurir

"Ja ne volim piletinu. Meni je to jako ružno. Mada nikad ne reci nikad. I ja sam se pitala kako dođu do mene, ali imaju kolege moj broj. Svaki dan dobijam gomilu poruka, neke su i nekulturne... Npr. pitaju me za cenu, koliko je, jel može za 5.000, 7.000 evra. Ima takvih budala!", priznala je pevačica i podsetila se anegdote sa aerodorma u Moskvi.

"Imala sam jednog kog sam upoznala na aerodromu u Moskvi. On mene prepozna i priđe mi. On mene pitao jesam li ja Goca i od tog trenutka pre osam godina nije prestao da je zove. Svi su se javljali na telefon i Mirko se javljao, prijavljivala sam policiji. Do dana današnjeg me zove. On još uvek i stalno mi se udvara. Kaže da samo ja mogu biti njegova žena i da se nikad neće oženiti.", rekla je ona.

Goca Božinovska, Sceniranje
foto: Kurir

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track