NAKON VESTI DA JU JE NINO VERIO, OGLASILA SE TEODORINA MAJKA! Gordana u šoku: Nije mi rekla, možda je ovo IZNENAĐENJE i za mene!
Foto: Damir Dervišagić, ATA images

iskreno

NAKON VESTI DA JU JE NINO VERIO, OGLASILA SE TEODORINA MAJKA! Gordana u šoku: Nije mi rekla, možda je ovo IZNENAĐENJE i za mene!

Stars -

Kako se spekuliše da je pevačica Teodora Dehverović verena, tim povodom se oglasila i njena majka Gordana koja je iznela svoje mišljenje.

Naime, nju je navodno dečko Nino Čelebić iznenadio na snimanju jedne novogodišnje emisije, gde joj je poklonio prsten, što ju je ostavilo bez teksta. Navodno, Nino je ovo iznenađenje pripremao u strogoj tajnosti, te niko iz njihove blizinije nije ni slutio da će samo nekoliko dana uoči Nove godine doći do veridbe.

"Molim, kad to? Šta se piše? Ja ne znam ništa o tome. Danas baš puno šijem, nisam ništa u toku, znam da ide sa snimanja na snimanje danas, svratila je samo kući nakratko po neku košulju i da jede, pa je opet izašla... Ali ništa mi nije rekla, možda je ovo iznenađenje i za mene", iznenađena je bila Gordana, koju smo pitali kako je zadovoljna potencijalnim zetom Ninom.

"Iskreno, sviđa mi se što je ona pozitivna, nema više onog da se krije, nema stresa,svađa. Opušten je, meni je bitno da pozitivno deluje na nju", zadovoljna je Goca.

Teodora Džehverović, Nino Čelebić
foto: Printscreen/Ami G show

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Pink/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track