PRISTAO BIH DA NE PEVAM NAREDNIH 5 DOČEKA SAMO DA SE VRATE DRAGI LJUDI: Saši Matiću 2020. godina bila je izuzetno BOLNA!
Foto: Dejan Milićević

po lošem JE pamti

PRISTAO BIH DA NE PEVAM NAREDNIH 5 DOČEKA SAMO DA SE VRATE DRAGI LJUDI: Saši Matiću 2020. godina bila je izuzetno BOLNA!

Stars -

Pevač teško podnosi gubitak prijatelja Bora Lalevića i Džeja Ramadanovskog i ističe da je siguran da smo naučili lekciju.

Saša Matić Novu godinu dočekao je sa svojim najbližima u porodičnom domu.

Poput drugih pevača, zbog mera kriznog štaba u borbi protiv korone koje su trenutno na snazi, ove najluđe noći, kako stvari zasad stoje, neće pevati. Njemu je to nevažno, jer je u odlazećoj godini ostao bez dragih ljudi. Među njima su i menadžer Bor Lalević i Džej Ramadanovski, Matićevi veliki prijatelji.

- Otišlo je mnogo dragih ljudi. Verujte mi, pristao bih da ne pevam i narednih pet dočeka, ma sve bih dao samo da njih mogu da vratim. Odlazeća godina nas je mnogo čemu naučila, a pre svega da čuvamo svoje zdravlje i da cenimo život. Zadala nam je ozbiljnu lekciju - kaže Matić za Kurir i objašnjava da su njemu dočeci prethodnih 20 godina bili kao i svaka druga noć jer je radio.

Saša Matić
foto: Printscreen/Premijera

Sada je bilo drugačije. Saša je pred doček rekao da će izljubiti svoje ćerke i suprugu Anđu, koja mu je najveći životni oslonac.

- Ako ove mere ostanu na snazi, od nastupa neće biti ništa. Neću raditi kao što je to bilo prethodne dve decenije. Nove godine sam dočekivao po kafanama, klubovima, na trgovima. Sada će biti skroz drugačije, biću u krugu porodice i prijatelja. Zapevaćemo, naravno. Pesma ipak leči sve i sluti na dobro - završava Saša.

Saša Matić
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/ A. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja