DAME SA SRPSKE ESTRADE POTRUDILE SE DA IM DOMOVI SIJAJU ZA PRAZNIKE: Koja pevačica je najlepše UKRASILA luksuzni DOM?! (ANKETA)
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

GLASAJTE

DAME SA SRPSKE ESTRADE POTRUDILE SE DA IM DOMOVI SIJAJU ZA PRAZNIKE: Koja pevačica je najlepše UKRASILA luksuzni DOM?! (ANKETA)

Stars -

Dame sa estrade potrudile su se da njihovi domovi izgledaju savršeno za novogodišnje praznike, pa su ih ukrasile što su lepše mogle.

Neke su koristile moderne ukrase, druge tradicionalne, a nema sumnje da su se prilično potrudile da sve izgleda savršeno. Na dnu teksta glasajte za pevačicu koja je najlepše sredila svoj dom za praznike.

ANA NIKOLIĆ

Pevačica je svoj dom pokazala na Instagramu, a vidi se da Ana baš voli svetiljke i šljokice. Ona se potrudila da joj dom potpuno sija, a koristila je bež i sjajne ukrase.

Dragana Mirković

Pevačica je kako mnogi kažu izabrala najveću jelku od svih na estradi, koju je stavila blizu prozora, a sve upotpunila crvenim ukrasima i figurama Deda Mraza.

Dragana Mirković
foto: Pritnscreen

Nataša Bekvalac

Pevačica je svoju jelku stavila u ćošak, a ukrasila ju je plavim, roze i belim ukrasima, kao i mašnicama. Ona je jednu jelkicu koja sija stavila na sto.

Viki Miljković

Viki je u svom novom domu u luksuznom naselju napravila idilu, pa mnogi kažu da ih je podsetila na detinjstvo.

Marija Šerifović

"I mi imamo jelku", poručila je Marija preko Instagrama uz prazničnu fotografiju sa psom.

Mia Borisavljević

Pevačica je savršeno uredila dom za praznike, a istakla je kako je sve to uradila zbog naslednice Eme.

Mia Borisavljević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track