2020. DONELA JOJ LJUBAV O KOJOJ SU SVI BRUJALI: Tamara Milutinović otkrila sa kim će provesti PRAZNIKE, progovorila o PREDRASUDAMA
Foto: Nemanja Nikolić

ISKRENO

2020. DONELA JOJ LJUBAV O KOJOJ SU SVI BRUJALI: Tamara Milutinović otkrila sa kim će provesti PRAZNIKE, progovorila o PREDRASUDAMA

Stars -

Tamari Milutinović godina na izmaku donela je romansu sa kompozitorom Saškom Nikolićem, a osim što će 2020. pamtiti po ljubavi, pevačica ističe da je zahvalna jer su svi njeni najmiliji zdravi i srećni.

Kako ističe, praznici su za nju oduvek veoma važni, a iako zbog pandemije koronavirusa nije imala posla, Tamara kaže da joj je to više donelo nego odnelo budući da je najviše vremena provodila sa svojom porodicom.

Tamara Milutinović
foto: Printscreen/Instagram

"Kada se osvrnem na proteklu godinu, najvećom pobedom smatram to što smo moji najmiliji i ja ostali zdravi u celoj ovoj situaciji sa koronavirusom. Zahvalna sam bogu što nas je sačuvao i svima bih želela da budu zdravi. Sigurno je da ću se truditi da i tokom sledeće godine sačuvam dete u sebi i radujem se i sitnicama i praznicima koliko god da je život surov i težak", kaže Milutinovićeva, koju posebno raduje što će i Božić, svoj omiljeni praznik, dočekati sa porodicom.

Iako njena profesija važi za jednu od najzahtevnijih, Tamara tvrdi da su pevačice idealne partnerke.

"Oduvek postoje predrasude o pevačicama, ali odgovorno tvrdim da je sa nama sve pesma i veselje. Mi smo hodajući praznici za dušu i oči. Ko kaže da nije tako, laže", kaže Milutinovićeva.

Tamara Milutinović
foto: Nemanja Nikolić

Tamara ne krije da u novoj godini želi da ispravi sve svoje mane.

"Volela bih da se opametim i da sebi ne stvaram tenziju kada za to nema potrebe. Recimo, ne mogu da oprostim i zabravim saobraćajnu nezgodu koju sam izazvala. Tokom vožnje sam kucala poruke, prošla na crveno i tom prilikom udarila u automobil jedne gospođe. Na sreću nije bilo povređenih, a ja više nikada neću koristiti telefon tokom vožnje", ispričala je pevačica.

"Celu moju porodicu trese praznična euforija i svi smo učestvovali u ukrašavanju našeg doma. Muški su okitili kuću spolja, a žene unutra. Osim Nove godine, i Božić ćemo dočekati zajedno, pa sreći nema kraja. Božić je praznik koji najviše volim i još pre nekoliko godina sam odlučila da za taj dan nikada više neću raditi. Ne postoji tužniji osećaj od toga da si hiljadama kilometara daleko od svog doma", navodi pevačica, koja je prepustila majci glavnu ulogu u pripremanju novogodišnje trpeze.

Tamara Milutinović
foto: Nemanja Nikolić

"Slagala bih kada bih rekla da sam glavna u spremanju praznične trpeze jer je moja majka oduvek bila glavna za to. Ona sprema i novogodišnju i božićnu trpezu, ali joj snajka, koja nam je omiljeni član porodice, i ja dosta pomognemo u tome. Tata je stručnjak za pravljenje rakije, ali to je muški posao u koji se ne mešam. Samo uživam dok ga gledam i kasnije dok degustiram", kaže Tamara, kojoj je godina na izmaku donela ljubav.

"Samo ću reći da ko ljubav širi, taj ljubav i dobija, a meni ljubavi svakako ne manjka. Ko voli druge, ljubav mu dođe kada joj se najmanje nada i to je moja poruka svima u susret 2021. godini", zaključila je Milutinovićeva.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja