napravila promenu

ŽENA OD SULTANA NEPREPOZNATLJIVA NAKON ŠTO JU JE DEČKO PRETUKAO! Tijana napravila veliku PROMENU, više ne izgleda ovako! VIDEO

Stars -

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana nedavno je prijavila bivšeg dečka da ju je pretukao.

Naime, Tijana je navela da je M.K. koji je, inače, bubnjar u njenom bendu nasrnuo na nju u alkoholisanom stanju i da ju je nekoliko puta udarao.

Ona je na kraju 2020. odlučila da sve ružno ostavi iza sebe, te je napravila i jednu promenu kada je reč o izgledu.

Tijana Milentijević
foto: Pritnscreen

Naime, Tijana je rešila da više ne bude crnka, te se ofarbala i postala brineta, a novom frizurom odmah se pohvalila pratiocima na Instagramu.

Inače, pevačica je u svojoj ispovesti otkrila da je njen bivši dečko pre incidenta pokazivao ljubomoru, ali kako kaže, mislila je da je to u granicama normale.

- Verovala sam da je to normalna doza ljubomore, koja postoji u svakoj vezi. Smetalo mu je kada sam u muškom društvu, a ja sam ga razumela, jer bih odmah pomislila kako bi meni bilo da je on okružen nepoznatim devojkama. Tako sam pravdala njegove verbalne napade. S druge strane, nije mi branio da nosim miniće, naprotiv, voleo je to. Pošto smo zajedno bili u bendu, razumeo je da moram da izgledam provokativno, da vrckam, da se smejem, da flertujem... Ali očigledno je tako bilo samo kada sam mu bila pred očima. - rekla je za Informer.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja