srećna nova 2021.

BOŽE, AKO IKAKO MOŽE, ŽIVOTA TI DA DANEMO MALO DUŠOM! Evo kako je ESTRADA čestitala NOVU GODINU, drugačije nego ikad dosad

Stars -

Novu godinu estrada nije dočekala radno, na trgovima, u restoranima, kafanama zbog pandemije korona virusa. Mnogi su otkazali svoje novogodišnje nastupe koji su već bili zakazani. Čak su i novogodišnje čestitke drugačije nego svih prethodnih godina.

"Bože, ako ikako može, života ti da danemo malo dušom u ovoj godini. Hvala. Zivi bili lutke", požela je Marija Šerifović.

Anastasija Ražnatović poželela je svima u Novoj godini mnogo zdravlja.

"Želim vam pre svega zdravlja jer je to sad najvažnije. Zdravlje u svakom smislu. Psihičko i fizičko. Teška je godina iza nas, ali svim srcem verujem da će ova biti mnogo svetlija, lepša i opuštenija. Želim vam da uvek imate prave ljude kraj sebe jer je to u bukvalnom smislu pola zdravlja. Kao što znate, emocije i tuga najviše razboljevaju čoveka, a ja vam žekim samo one ljude koji vam miluju i hrane dušu. Sa pravim ljudima sreća sama dolazi. Voli vas vaša Anastasija", napisala je mlada pevačica.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Slobodan Radanović je novu godinu čestitao uz fotografiju majke, koja je dobila od sina paketić.

Slobodan Radanović
foto: Printscreen

Pevačica Viki Miljković čestitala je svojim pratiocima Novu godinu uz šampanjac i vatromet sa svoje terase.

Slobodan Radanović
foto: Printscreen

Glumica Nataša Ninković čestitala je Novu godinu fanovima sa svoje terase, gde je sa prijateljima gledala ponoćni vatromet.

Nataša Ninković
foto: Printscreen

Aco Lukas poželeo je srećnu i uspešnu 2021.

Nataša Ninković
foto: Printscreen

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track