JAČI OD KORONE! DINO MERLIN I SENIDAH PROŽIVELI DRAMU DA BI SNIMILI SPOT! Pevačica za Kurir: Ostvarila sam svoj san!
Foto: Aida Redžepagić

Pobeda

JAČI OD KORONE! DINO MERLIN I SENIDAH PROŽIVELI DRAMU DA BI SNIMILI SPOT! Pevačica za Kurir: Ostvarila sam svoj san!

Stars -

Dino Merlin i Senidah ukrstili su glasove. Pevački dvojac je u jeku pandemije virusa korone snimio duet, ali i spot za pesmu "Dođi".

- Nakon duge i iscrpljujuće turneje "Hotel Nacional" pokušao sam ponovno da pronađem svoj mir,odmor od sveta i ljudi, pa samodlučio da otputujem u jedan veliki grad u kojem sam se bežeći od svega pokušao da vratim sebe,samo da bih saznao da ne znam biti sam.Tako su nastali prvi stihovi ove pesme a Senidah je bila savršen partner za ovaj duet, kao odjek i drugi glas, drugo “Dodji”- kaže sarajevski kantautor za Kurir.

Dino Merlin i Senidah
Dino Merlin i Senidahfoto: Aida Redžepagić

Sa druge strane i pevačica je oduševljena što je imala priliku da radi s Merlinom.

- Saradnja sa Dinom za mene je ostvarenje snova,ovo je za mene sve, moje srce je puno kad slušam nase glasove zajedno. Dokazala sam još jednom da je ostvarivo sve što želim celim bićem i telom - kaže Senida Hajdarpašić.

Snimanje spota organizovano je u nekoliko faza o čemu je i Kurir eksluzivno pisao. Naime, rad na spotu je prekidan zbog zatvaranja granica u Sloveniji, pa je Senida morala da se vrati iz Bosne u svoju zemlju. Posle određenog vremena snimanje je nastavljeno.

Nakon objavljivanja spota, koji je premijerno prikazan u novogodišnjoj noći, na Dinovom onlajn koncertu, i nakon što je zabeležio milionske preglede, mnogi komentarišu da su Dino Merlin i Senidah jači od korone.

Dino Merlin
foto: Aida Redžepagić

Kurir/ Foto: Aida Redžepagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track