NOLETOVA JELENA HTELA DA KUPI I IMANJE PORED LUKSUZNE KUĆE ELENE KARIĆ?! Deda je odmah pristao, a onda usledela ŠOK ponuda!
Foto: Instagram, Ana Paunković

Ništa od proširenja

NOLETOVA JELENA HTELA DA KUPI I IMANJE PORED LUKSUZNE KUĆE ELENE KARIĆ?! Deda je odmah pristao, a onda usledela ŠOK ponuda!

Stars -

Supruga Novaka Đokovića navodno je kupila luksuznu kuću na Kosmaju od Jugoslava i Elene Karić za 2,9 miliona evra. Naime, želela je navodno da kupi i plac koji se graniči sa njenim posedom, ali joj je svota koju bi morala da izdvoji bila neprihvatljiva.

Jelena Đoković rešila je da uloži novac u nekretninu, a odabrala je raskošan i prelep dom koji je bio porodično gnezdo Elene i Jugoslava Karića. Ranč se sada navodno vodi na Jelenu, a sadrži veliki plac, prostrano dvorište, voćnjake, bazen, kao i brojne životinje kojima je dizajnerka enterijera posvećivala veliku pažnju.

Novakova supruga je navodno želela da ima prostranije imanje, te je razmišljala da kupi plac koji se graniči s njenim. Ipak, do toga nije došlo, a razlog leži u finansijama i ponudi koju je dobila.

- Jelena je oduševljena svojim imanjem, smatra da je pametno uložila novac. Sama kuća je okružena prirodom i sa svih strana je zelenilo, što će prijati i Novaku i deci, smatra da će to biti prava oaza sreće i mira. U jednom trenutku je poželela da plac bude još veći kako bi imala mogućnost da uredi sve po njihovim potrebama, pa su ona i njeni ljudi porazgovarali sa starijim gospodinom koji ima imanje koji se graniči sa njihovim - otkriva izvor.

- Objasnila je da su Novak i ona novi vlasnici ranča i da bi kupila i njegov plac ako se dogovore. Taj deda je, naravno, pristao, ali je stavio cenu koja je bila tako visoka da je to bilo njoj neprihvatljivo. Verovatno je mislio da će Đokovići pazariti u svakom slučaju, te je video priliku da što više zaradi.

Inače, Jugoslav i Elena su 2014. godine kupili oko šest hektara zemlje iznad Sopota i tamo sagradili svoj dom iz bajke. Mediji su tada pisali da pomenuto zdanje ima više od 400 kvadrata, dok je Elena u međuvremenu na njemu uzgajala organsku hranu.

- Kosmaj je moj san koji sam za rekordnih 10 meseci sprovela u realnost. Hektar voća zasađen je 2016. godine po biodinamičkom kalendaru Marije Tun, u vreme odgovarajućeg položaja Meseca. U fazi smo pripreme plastenika za povrće koji će za početak snabdevati naše domaćinstvo i kafeteriju. Nosimo se mišlju da se sasvim preselimo ovde jer sve manje imamo šta da tražimo u gradu. Postoji neka magija koja treperi tom planinom, a koju osećam, kroz koju se ispoljavam i koja u meni satreptava. Sve mi je tamo poznato i pripadajuće. Ovo je naša baza u kojoj se okupljamo s prijateljima, družimo jedni s drugima i s prirodom, dobijamo ideje koje podstiču našu kreativnost - rekla je u januaru 2017. za Stori Elena.

Jelena dobila i kokošinjac sa kristalnim lusterima

Elena Karić je čitav prostor na Kosmaju uredila u svom stilu, a jednom prilikom je na društvenim mrežama podelila fotografije kokošinjca koji je sama dizajnirala. Ceo je bele boje i ima kristalne lustere, kao i ramove za slike. Kako je postala vlasnica celog imanja, Jeleni je tako pripao i ovaj neobični kokošinjac sa luksuznim elementima.

Jelena Đoković
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/blic

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track