ŠOK I NEVERICA! ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Udovica LAŽIRALA PLJAČKU STANA, Malena nelegalno zarađuje pare!

SKANDAL

ŠOK I NEVERICA! ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Udovica LAŽIRALA PLJAČKU STANA, Malena nelegalno zarađuje pare!

Stars -

Zdravo, dragi moji, nadam se da je i vama bolje raspoloženje tokom praznika, ali ako su vam kojim slučajem snežne padavine pokvarile ugođaj kao meni, onda je najbolje da se družimo uz partiju svežih tračeva. Bila sam vrlo aktivna prethodnih dana i stigla sam da se vidim i čujem s ljudima koji su mi uvek bili verni i provereni izvori.

Naravno, od njih sam svašta saznala. Udovica je pred Novu godinu prijavila da joj je opljačkan stan i da su lopovi odneli silne dragocenosti, nakit, novac, umetnine. Kad mi je to rekao prijatelj, odmah sam znala da nešto nije u redu, jer dobro poznajem Udovicu. Spremna je na sve samo da se dokopa para. Sećam se da je pre nekoliko godina poslala sina i njegovo društvo da u toku noći poruše krov na kući koja je u izgradnji, a onda je sutradan prijavila kako je to nastalo od posledice velike kiše i poplave.

Od osiguravajuće kuće dobila je preko 20.000 evra, pa sam ubeđena da je i ovaj put u pitanju neki sličan scenario. Ili je Udovica poslala lopove ili je to ona sama uradila. Stan je, kako sam čula, osigurala sredinom prošle godine. Kad smo kod tih mutnih radnji, na estradnoj sceni toga ima koliko hoćete. Skoro sam se raspitivala o Malenoj, plavokosoj pevačici koja je devedesetih godina bila u zenitu. Bilo mi je čudno što je već dugo nema u javnosti, a znam da joj je medijska pažnja duševna hrana. Tako sam i saznala da je pokrenula nelegalan biznis, otvorila je "firmu za proviziju".

Da pojasnim. Na njen račun velike kompanije uplaćuju ogromne svote novca koje ona podiže i daje im u kešu, a za sebe zadržava proviziju od pet odsto. Ovo je nelegalno jer se tako izbegava plaćanje poreza, ali Malenoj to nije važno, sve dok je ne budu uhvatili, pa će početi da nam kuka i jadikuje kako je ona opet ispala nevina žrtva. Pisala sam ranije o Kaluđerki, da se viđala s jednim poznatim muzičarem koji je bio u braku s njenom koleginicom i da su se viđali javno godinama. Nedavno sam čula da je Kaluđerka zvala tu koleginicu i pretila joj batinama, jer je uverena da mi je ona ispričala taj trač, ali pogrešila je. Evo da joj pomognem, za tu priču čula sam od osobe koja je s njom u krvnom srodstvu, biće joj sasvim dovoljno da zaključi o kome je reč. Toliko od mene za danas, čitamo se i sledeće nedelje.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track