REKLI SU MI DA SAM DALA JEDAN OD NAJBOLJIH ODGOVORA: Marijanu Mićić stalno pitaju kad će postati MAJKA, a sad ZAPUŠILA USTA!
Foto: ATA Images

BEZ DLAKE NA JEZIKU

REKLI SU MI DA SAM DALA JEDAN OD NAJBOLJIH ODGOVORA: Marijanu Mićić stalno pitaju kad će postati MAJKA, a sad ZAPUŠILA USTA!

Stars -

Marijana Mićić nedavno je u jednom intervjuu otkrila pojedine detalje svog privatnog života, a tom prilikom progovorila i o majčinstvu.

Voditeljka je ispričala koliko joj smeta kada joj ljudi postavljaju pitanje kada će postati majka.

Marijana Mićić
foto: Printscreen/Magazin IN

"Nedavno sam gostovala na jednom kanalu. Jedna od žena koje ih prate pitala je kada će Marijana postati majka. Odgovorila sam joj da nije pristojno postavljati to pitanje, jer se time ne zadire u privatnost, već u intimu. Ako nikoga u novinama ne pitaju šta je konkretno radio kod zubara, nema potrebe ni da se čita o čemu je neka žena razgovarala sa svojim ginekologom. Kasnije je bilo mnogo komentara koji su se svodili na konstataciju da je to bio jedan od najboljih odgovora ikad datih na ovo pitanje", rekla je Marijana.

Marijana Mićić, Miloš Marjanović
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Marijana je više od 7 godina u stabilnoj emotivnoj romansi sa Milošem Marjanovićem. Naime, iako Miloš i Marijana ne vole zajedno da se pojavljuju na događajima, voditeljka povremeno objavi zajedničku fotografiju.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Hello

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja