NIKO NE VERUJE U RIJALITI VEZE: Ali oni su preživeli prevare i raskide, neki su stali i na LUDI KAMEN
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Printskrin

POBEDILI SVE PREPREKE

NIKO NE VERUJE U RIJALITI VEZE: Ali oni su preživeli prevare i raskide, neki su stali i na LUDI KAMEN

Stars -

Tokom protekle decenije u domaćoj javnosti pojavilo se nekoliko rijaliti formata, koje su uglavnom obeležile ljubavne veze.

Mnogi ljubavni odnosi trajali su samo tokom trajanja rijalitija, neki su opstajali koji mesec duže, a neki i dalje traju i to veoma harmonično.

NIKOLA ROKVIĆ I BOJANA BAROVIĆ

Nikola Rokvić, Bojana Barović
foto: Dragana Udovičić

Folk pevač i manekenka upoznali su se tokom učešća u rijalitiju "Survivor" koji se snimao i emitovao tokom 2010. godine. Iako je rijaliti trajao samo mesec dana, Bojana i Nikola su jedno u drugom prepoznali partnere za ceo život. Nakon 6 godina zabavaljanja, popularani par sklopio je brak 2016. godine. Imaju dvoje dece, ćerku Leonu i sina Simeona.

LUNA ĐOGANI I MARKO MILJKOVIĆ

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Printscreen/Youtube

Luna i Marko upoznali su se tokom njihovog prvog učešća u rijalitiju "Zadruga 1", ali tada ljubavne varnice među njima nisu sevnule. Oni su u vezu ušli tokom druge sezone "Zadruge", a njihove ljubavne uspone i padove gledali smo i tokom treće sezone ovog rijalitija. 6. septembra prošle godine Marko je zaprosio Lunu, a pre 5 meseci Đoganijeva je ostala u drugom stanju, a njeni fanovi posebno su bili oduševljeni kada su saznali da nosi devojčicu.

ANA KORAĆ I DAVID DRAGOJEVIĆ

Ana Korać
foto: ATA Images

David Dragojević ušao je u "Zadrugu" ruku pod ruku sa svojom tadašnjom verenicom Aleksandrom Subotić, ali mu je svega nekoliko meseci u zatvorenom prostoru bilo potrebno da shvati da njegovo srce ne kuca više za nju. Leptiriće u stomaku izazvala mu je tadašnja cimerka, Ana Korać, sa kojom je u skladnoj i harmoničnoj vezi već dve godine.

DALILA I DEJAN DRAGOJEVIĆ

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Još jedan član porodice Dragojević, Davidov rođeni brat,Dejan, smuvao je Dalilu tada Mujkić tokom sezone rijalitija "Parovi" koja se emitovala 2017. godine. Njih dvoje su nakon rijalitija uplovili i u bračne vode, a svoje ljubavne drame pokazali su široj javnosti tokom učešća u "Zadruzi 3", iz koje su pobegli, i nastavili da žive idilično u svojoj ljubavi.

STANIJA DOBROJEVIĆ I MARKO MARKOVIĆ

Starleta i model započeli su svoj emotivni odnos tokom druge sezone "Zadruge" tokom 2018. godine, ali nakon završetka rijalitija njihova ljubav se ugasila. Međutim, po Stanijinom povratku iz Amerike, krajem prošle godine, njih dvoje su obnovili romansu, i dalje su u harmoničnom odnosu.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Magazin In

NADEŽDA BILJIĆ I TOMA PANIĆ

Nadežda Biljić, Toma Panić
foto: Printscreen

Nadežda Biljić i Toma Panić upoznali su se u rijalitiju "Zadruga", gde su uplovili u romantične odnose. Po završetku druge sezone, njih dvoje su vezu i ozvaničili, a u domaćim medijima kao bomba odjeknula je vest da je pevačica ostala u drugom stanju. Nadežda je rodila sina Longa, 12. marta 2020. godine, dva meseca pre termina, a već u septembru Toma Panić ponovo je ušao u "Zadrugu", gde je javno prevario Nadeždu, pa je ubrzo potom i ona postala učesnica rijalitija. Nakon njenog izlaska, Toma je diskvalifikovan, a Nadežda ga je nakon svih skandala dočekala u svojoj kući u Valjevu, i tako stavila tačku na spekulacije da li mu je oprostila prevaru.

IVA GRGURIĆ I FILIP ĐUKIĆ

Iva Grgurić
foto: Printscreen/Ami G

Iva i Filip našli su se u istom prostoru tokom treće sezone "Zadruge", a njihova veza, iako je krenula klimavo, sada je čvrsta, a Filip i Iva važe za jedan od najskladnjih parova. Njihove porodice posebno su oduševljene njihovim odnosom, a Iva se čak preselila u Beograd iz rodne Hrvatske.

LJUBAVI KOJE NISU OPSTALE

Rijaliti ljubavi koje nisu potrajale jesu veze Anđela Rankovića i Teodore Džehverović, Stefana Karića i Ivane Šopić, Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića, Katarine Živković i Baneta Jankovića, Katarine Grujić i Borisa Stamenkovića, Dalile Dragojević i Mladena Vuletića, Lune Đogani i Slobe Radanovića, Anabele Atijas i Mladena Radulovića. Takođe su svoju vezu pred kamerama započele i okončale Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, a ni Sanjina veza sa Anđelom Rankovićem nije potrajala.

Anđelo Ranković, Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora
foto: Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

kurir.rs/S.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track