IBARSKA MAGISTRALA I PAR LOKALA! BOŽINOVSKA OTVORILA DUŠU: Bivši muž doveo je u Beograd da peva, a danas ima RAZLOG ZA SLAVLJE
Foto: Damir Dervišagić

IZNELA DETALJE INTIME

IBARSKA MAGISTRALA I PAR LOKALA! BOŽINOVSKA OTVORILA DUŠU: Bivši muž doveo je u Beograd da peva, a danas ima RAZLOG ZA SLAVLJE

Stars -

Goca Božinovska danas slavi 56. rođendan, a prvi joj je čestitao sin Mirko Šijan.

Mirko je podelio fotografiju na društvene mreže i kratko napisao: "Jedna je majka!"

Goca Božinovska
foto: Printscreen/Instagram

Ovih dana Goca prolazi kroz veoma težak i emotivan period. Naime, ona je nedavno saznala da će postati baka i da njen sin Mirko Šijan očekuje dete sa svojom izabranicom Bojanom Rodić.

Goca Božinovska, Sceniranje
foto: Kurir

Osim toga, Gocina majka teško je bolesna, pa pevačica sa njom provodi najviše vremena.

"Kao i ceo svet što muči korona, nije to neki strah, ja se čuvam, ali više mi je zbog majke. Ako moram da se zarazim, to je suđeno, ali zbog nje, moram da je čuvam. Mama mi je jako bolesna, na relaciji sam Kraljevo-Beograd, rastrzana sam na sve strane", rekla je Goca, a onda se prisetila svog detinjstva i odrastanja:

Goca Božinovska
foto: Printscreen/Premijera

"Imala sam miran dom, tatu i mamu, dobre ljude koji su me vaspistavali kako treba, da budem čovek kad odrastem, srećna sam što nisam dete razvedenih roditelja."

Božinovska je objasnila i kako je došla u Beograd.

"Samo sam želela da napredujem, volela sam moje mesto, mislila sam da ću završiti fakultet, i da ću se vratiti u Kraljevo da živim, ali osladio mi se ovaj posao, krenula sam da pevam. Rade Vučković me je odveo u Beograd, krenula sam da pevam u jednom restoranu, bila je Ibarska magistrala i par lokala", ispričala je pevačica.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track