POSLE BOGA, TI SI MOJ BOG! Marija Ramadanovski otvorila dušu, pa emotivnom porukom pokazala koliko joj nedostaje Džej! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

TUGA NE PRESTAJE

POSLE BOGA, TI SI MOJ BOG! Marija Ramadanovski otvorila dušu, pa emotivnom porukom pokazala koliko joj nedostaje Džej! (FOTO)

Stars -

Ćerki pokojnog legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, Mariji Ramadanovski sve teže pada nedostatak oca.

Džej Ramadanovski, Marija Ramadanovski
foto: Printscreen/Instagram

Ona je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila njihovu zajedniču fotografiju. Ispod fotografije uputila je snažnu i emotivnu poruku koja govori o odnosu sa njenim pokojnim ocem.

-- Jedno je sigurno da sam imala najboljeg tatu na svetu, koji me je naučio šta znači biti dama a mangup! Koji je imao najbolju dušu na svetu i koji me je ustvari naučio šta je život i prave životne vrednosti! Koji me je naučio da budem radna i skromna devojka! Naučio me je da ne budem materijalista i da ne delim ljude po tome jer je najvažnije šta nosiš u sebi, a ne na sebi - poručila je Marija i dodala:

- Da se borim u životu da sama nešto stvorim a ne da budem nesposobna za život! Hvala ti za svaki savet, za svaku brigu, za svaki ton koji si sa mnom otpevao i vežbao! Hvala ti za sve što si me naučio u životu, za svaku podršku koju si mi davao u životu! Za mene ćeš uvek biti poseban i najbolji. Posle Boga ti si moj Bog - zaključila je Džejeva mlađa ćerka.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/S.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track