RAŽNATOVIĆKIN DEČKO JE ODUVEK IMAO LEPE ŽENE: Nju je Bogdan ljubio pre CECE! (FOTO)
Foto: Printscreen

zavodnik

RAŽNATOVIĆKIN DEČKO JE ODUVEK IMAO LEPE ŽENE: Nju je Bogdan ljubio pre CECE! (FOTO)

Stars -

Otkako je obelodanjeno da Ceca Ražnatović uživa u novoj ljubavi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem, njegov privatni život i prošlost intrigiraju javnost. Mnoge zanima ko je mladić ko je osvojio srce popularne pevačice, čime se bavi, ko su mu roditelji, s kim se druži, ali i ko su mu bivše devojke. Osim Zorane Tasovac, sa kojom je bio u braku i sa kojom je dobio ćerku, menadžer ugostiteljstva je u gradu poznat i po vezi sa arhitekticom i dizajnerkom Vladanom Radosavljević, s kojom se zabavljao do 2018. godine, saznaje Kurir.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Printscreen/Instagram, ATA Images

Nakon što se razveo od sadašnje devojkeSaše Kovačevića, Bogdan je posle nekog vremena otpočeo novu romansu sa brinetom, sa kojom je, kako naš izvor blizak njemu kaže, bio u ljubavi oko dve godine. On kaže i da mu je to prva ozbiljna veza nakon rastanka od supruge, kao i da su se upoznali preko zajedničkih prijatelja u jednom od noćnih izlazaka, čiji su oboje ljubitelji.

Bogdan Srejović
foto: Instagram

Od tada pa sve do juna 2018. godine Bogdan i Vladana se nisu razdvajali. Osim izlazaka po prestoničkim klubovima, bivši par često je i putovao zajedno, najpre na Kopaonik na zimovanje, a potom i na letovanje u Grčku.

Bogdan Srejović
foto: Instagram

O tome svedoče i fotografije na Vladaninom profilu na Instagramu, koje, iako nisu više zajedno, ona nije uklonila. Pored posete Atini, dizajnerka i Bogdan su početkom 2018. godine otputovali i na dalju destinaciju - Maleziju, pa su objavljivali fotografije iz Kuala Lumpura i Džordžtauna, a pokazali su da su obišli i brojne znamenitosti.

Kako kaže naš sagovornik upućen u njihovu vezu, Vladana je bila jako bliska i sa Bogdanovom ćerkom, sa kojom takođe ima zajedničke fotografije. Njih troje su provodili zajedno dosta vremena, pa su tako, osim poseta restoranima, odlazaka u šoping, često šetali i išli na izlete.

Bogdan Srejović
foto: Instagram

Idila između Srejovića i Vladane trajala je, kao što je i pomenuto, do sredine 2018. godine, nakon čega su na miran i civilizovan način odlučili da raskinu. Naš izvor kaže da im jednostavno nije više išlo i da su zajedno rešili da stave tačku na vezu. Interesantno je da, iako Vladana nije skinula fotografije sa bivšim sa Instagrama, njih dvoje se više ne prate, ali izvor tvrdi da su ostali u dobrim odnosima i da, ukoliko se sretnu, normalno se pozdrave. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Vladanom, ali ona nije odgovarala na poruku koju smo joj poslali putem Instagrama, kao ni Bogdan, kog smo zvali.

Sarađuje s poznatima

Jelena Gavrilović i Srna Lango nose njene modele

Bogdanova bivša uspešna je u poslu kojim se bavi, pa je, osim učešća na Srpskoj nedelji mode, zadužena za stajling poznatih žena. U nekoliko navrata se hvalila kako je oblačila voditeljke i glumice za gostovanja, a neke od stalnih mušterija su joj Srna Lango i Jelena Gavrilović

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja