Najnovije vesti

DECENIJAMA UCENJIVANE GLUMICE

ĐORĐE DAVID ŠOKIRAO IZJAVOM U PROGRAMU UŽIVO: Jedna noć sa mnom i SVA su ti vrata otvorena! (KURIR TELEVIZIJA)

Stars

Popularni muzičar Đorđe David pripadao je prvoj generaciji učenika koje je u glumačke vode poveo Miroslav Mika Aleksić.

Iako su se vremena promenila, te je loša praksa tradicionalnog školovanja u kome su omalovažavanje i uvrede koje se odnose na ličnost pojedinca bile opšta mesta, zamenjena mnogo modernijim metodama, Đorđe kaže da velikoj većini sjajnih glumaca ni malo nisu smetale „Mikine metode“.

Đorđe ni danas ne krije da je Mika za njega bio prava očinska figura i da se mnogo toga u njegovoj ličnosti upravo temeljilo na vaspitanju koje je dobio na Mikinim časovima.

Međutim, svi ti slojevi danas padaju u vodu, nakon svih šokantnih izjava koje danas čitamo u medijma.

Još šokantnija izjava koju je Đorđe dao na Kurir televiziji u emisji „Puls Srbije“ odnosila se na to da je u svetu glume potpuno poznata činjenica da se „preko kreveta“ dolazi do uloga.

- Ja vam sada mogu nabrojati najmanje pet glumica iz mog okruženja koje su imenom i prezimenom rekle da l’ je u pitanju sponzor, reditelj, direktor fotografije, producent, urednik, koji otvoreno kaže – jednu noć sa mnom i sebi ćeš otvoriti sva vrata. To je bilo i onda kada sam imao 18 godina, u glumačkom poslu to je nešto što se dešava konstantno – otvoreno je rekao Đorđe.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja