ONE SU KRASILE STRANICE PLEJBOJA: Goca Tržan je trebala da dobije 5.000 evra, a voditeljka bi opet uradila ISTO!
Foto: Ana Paunković, Sonja Spasić, Damir Dervišagić

smele

ONE SU KRASILE STRANICE PLEJBOJA: Goca Tržan je trebala da dobije 5.000 evra, a voditeljka bi opet uradila ISTO!

Stars -

Neke od poznatih dama sa naše javne scene krasile su stranice srpskoj "Plejboj" časopisa, ali svakako jedna od zapaženijih bila je voditeljka Suzana Mančić.

- Ima skoro 15 godina od "Plejboja". Imam taj primerak "Plejboja" kod kuće i ja sam ponosna na njega, često uzmem i prelistam ga da se podsetim kako sam dobro izgledala tog momenta. To su bile moje najbolje godine. Tada sam izgledala stvarno moćno i kao žena i kao profesionalac. Ponosna sam na svoju hrabrost koju sam tada imala - izjavila je Suzana svojevremeno i dodala da bi se ponovo slikala.

Suzana Mančić
foto: Pritnscreen

I Katarina Žutić se obnažila za poznati magazin. Dok smo njenu majku Svetlanu Bojković gledali u brojnim filmovima i serijama, Katarina pokazuje potpunu suprotnost legendarne glumice.

Iako se Katarina takođe bavi glumom, od majke se razlikovala u potpunosti, kada je sloboda i ekscentričnost u pitanju, pa se tako 2004. godina skroz obnažila za muške oči. Ona se ni danas ne kaje zbog ovog poteza, a već nekoliko godina je u ljubavnoj vezi sa muzičarem Nemanjom Aćimovićem.

Katarina Žutić
foto: Printscreen/Prva TV

Tada se u javnosti spekulisalo da je pevačica Goca Tržan dobila honorar od 5.000 evra kako bi se obnažila, međutim na kraju se ispostavilo da je dobila nula dinara.

Goca Tržan
foto: Printscreen/Magazin IN

Takođe i pevačica Seka Aleksić pozirala je za pomenuti časopis, a tada je pored nje sve vreme bio suprug Veljko.

Seka Aleksić
foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track