JOVICA PUTNIKOVIĆ PROGOVORIO O ULASKU U ZADRUGU 4: Maja ga prevarila javno, a evo da on posle svega oseća nešto prema NJOJ!
Foto: Printscreen

rekao sve

JOVICA PUTNIKOVIĆ PROGOVORIO O ULASKU U ZADRUGU 4: Maja ga prevarila javno, a evo da on posle svega oseća nešto prema NJOJ!

Stars -

Jovica Putniković, bivši zadrugar i bivši verenik Maje Marković, koja ga je javno prevarila i ostavila zbog Alena Hadrovića u četvrtoj sezoni "Zadruge", koji je pre nekoliko meseci dožveo stravičnu saobraćajnu nesreću, svakim danom je sve bolje, a sada je progovorio o potencijalnom ulasku u "Zadrugu", obzirom da se njegovo ime pominje svakodnevno u Beloj kući.

Maja Marković, Jovica Putniković
foto: Printscreen

- Nema šanse. Istina je, mnogo sam bolje, svakodnevno treniram i moja sva pažnja je u smeru oporavka. Što se tiče Maje, iskreno, moje emocije su se ugasile i iskreno nije mi ni na kraj pameti da razmišljam sad o tome. Imam cilj, da se oporavim. Imam sreću u životu da sam ostao živ, pored svih operacija, i ovo nije kraj, čeka me dosta borbe, vežbe, ali je sreća da imam verne ljude oko sebe i devojku, koji su mi motivacija da uspem. Pobediću samog sebe i izaći iz svega ovoga. - rekao je Jovica i dodao:

- Imam ogromne planove za budućnost, samo da stanem na noge. Trenutno o "Zadruzi" ne razmišljam, iskreno, ako nekada bude priče o tome, videćemo, ali sada imam prioritete u životu, koji nemaju dodirne tačke sa njom. To je iza mene - zaključio je Jovica.

Maja Marković, Jovica Putniković, Alen Hadrović
foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Srbija Danas/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja