Najnovije vesti

ERA OJDANIĆ PRIZNAO DA JE BIO ZALJUBLJEN U SNEŽANU SAVIĆ Pevač otvorio dušu: Pričao o svojoj velikoj ljubavi koju je izgubio 2009!
Foto: Printscreen/Premijera

iskren

ERA OJDANIĆ PRIZNAO DA JE BIO ZALJUBLJEN U SNEŽANU SAVIĆ Pevač otvorio dušu: Pričao o svojoj velikoj ljubavi koju je izgubio 2009!

Stars

Pevač Era Ojdanić je otkrio kakvo je bilo njegovo detinjstvo, da je pevao Titu, pričao o ljubavi sa njegovom Ljupkom, ali i prvi put priznao javno da je smrtno zaljubljen u glumicu Snežanu Savić.

Era Ojdanić
foto: Printscreen/Premijera

- Ja sam iz sela Visoka kod Arilja. U to vreme je bilo, pedesetih godina, svega ima, jabuka, šljiva, krušaka, samo hleba nema, nema puta, nema struje, ništa. Tako da su moj otac i majka, stric, deda, mi smo kulučili. To je kada ti opština da prokopaš put da može konj sa samarom da ode u Arilje da donese džak žita, kukuruza. Moj otac i deda su se '58 odselili u Šumadiju", rekao je Era pa dodao da je pevao Titu.

"Ja sam pevao Titu, bio je protokol, nije mogao svako tamo da uđe, moralo je da se raspita ko ti je deda, otac. Pevao sam mu jednom, to pevam i danas."

Era Ojdanić je iskreno govorio o Ljupki, koju je oženio i sa kojom ima troje dece.

"Ja sam '66 godine oženio moju ženu, ona je bila harmonikašica, a posle sam ja otišao u vojsku. Zvanično, ja imam troje dece sa Ljupkom i još od dve žene ćerku i sina. Čovek je bogat koliko ima dece i žena. Moja Ljupka je moja najveća ljubav. Nikad mi ne bi palo na pamet da je ostavim. Ali život nas je 2009. razdvojio. Ja nikada nisam razmišljao šta se radi kući, kad sam imao nju. Kad sam je izgubio, počeo sam da radim sve to", rekao je Era pa otkrio u koju glumicu je bio ludo zaljubljen.

"Veliko poštovanje i sjajan je čovek i velika glumica i velika pevačica i najbolja dama na filmu i estradi je Snežana Savić. Smrtno sam u nju bio zaljubljen, ali nikad nisam ispoljio da ona to oseti. Snežana Savić je najveća dama na filmu i estradi", rekao je u "Premijera-vikend Specijal".

Era Ojdanić
foto: Printscreen/Premijera

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...