TU SAM DA SVOJE DETE USMERIM NA PRAVI PUT! Slavica Ćukteraš iskreno o ćerki, priznaje da želi da bude u žiriju ZVEZDA GRANDA!
Foto: Kurir

otvoreno

TU SAM DA SVOJE DETE USMERIM NA PRAVI PUT! Slavica Ćukteraš iskreno o ćerki, priznaje da želi da bude u žiriju ZVEZDA GRANDA!

Stars -

Pevačica Slavica Ćukteraš ne krije da joj je najteži zadatak da ćerku izvede na pravi put, ali da se trudi da uvek bude tu za nju.

Pevačica napominje da je u nekim trenucima loš, a u nekim dobar policajac, jer želi ćerkicu Viktoriju da izvede na pravi put.

Slavica Ćukteraš
foto: Printscreen/Magazin In

- Pomalo sam i loš, a pomalo i dobar policajac u odnosu s Viktorijom. Tu sam da svoje dete usmerim i da joj pomognem da radi ono što voli, ali svakako i da joj objasnim zašto nešto možda nije dobro po nju - kaže pevačica, i dodaje da joj nedostaje zlatno doba „Granda” kada je sa takmičarskom grupom nastupala i po pet puta nedeljno.

- To je bio početak i sve novo za mene. Naravno da je to bio jedan lep period kojeg se rado sećam. Bilo je zanimljivo družiti se s publikom svakog dana u drugom gradu. Radili smo po pet dana nedeljno, nekad i u istom gradu, ali u različitim klubovima. Naša popularnost je bila velika i mislim da nijedna ekipa, da mi niko ne zameri, nije imala taj uspeh koji smo imali mi. Ali sada je drugačije vreme, svi smo mi za sebe ostvarene ličnosti i svako ima svoj put - iskreno govori pevačica, koja se usput osvrnula i na nove generacije koje stasavaju u muzičkom takmičenju za zvezdu „Granda“.

Slavica Ćukteraš, Emisija
foto: Kurir

- Nezahvalno je od mene da komentarišem nove pevače. Svaka generacija je za sebe, a takođe svaki pevač je za sebe. Ako si spreman da se boriš, uspećeš, ako nisi, nećeš. Toliko je jednostavno - smatra Slavica, čije se pesme poput „Zvaćeš je mojim imenom”, „Mrgude”, „Prevari me” slušaju s istim žarom i nakon nekoliko godina od njihovog objavljivanja.

Pevačica ne krije da bi volela da se oproba u ulozi žirija u takmičenju za zvezdu „Granda”,

- Šalila sam se ja ranije da bih volela da budem u žiriju, ali kao gostujući član, ne bih mogla da idem na snimanja kao što to rade moje kolege. Ne bi me držalo mesto. Poznato je da nemam dlake na jeziku i uvek kažem kako jeste, svidelo se to nekome ili ne - kaže Slavica.

Slavica Ćukteraš
foto: Printscreen/Magazin In

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Blic/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track