TANJA SAVIĆ IDE NA SUĐENJE U AUSTRALIJU! Prvi put će se sresti sa Dušanom OČI U OČI nakon skandala: Verujem u Boga i PRAVDU!
Foto: Dragan Kadić

oglasila se

TANJA SAVIĆ IDE NA SUĐENJE U AUSTRALIJU! Prvi put će se sresti sa Dušanom OČI U OČI nakon skandala: Verujem u Boga i PRAVDU!

Stars -

Pevačica Tanja Savić 19. februara će se pred licem pravde suočiti sa suprugom Dušanom Jovančevićem sa kojim vodi borbu sa sinove - Maksima i Đorđa.

Za dve nedelje ona počinje pravnu borbu za naslednike, a kako kaže, veruje da će pravda pobediti i da će joj sud u Australiji vratiti decu.

- Još malo i završavamo ovo poglavlje. Srećna sam, nadam se najboljem. Verujem u Boga i u pravdu - ističe Tanja.

Tanja Savić
foto: Damir Dervišagić, Printskrin Instagram

Pevačica je već počela pripreme za put i sve je nestrpljivija da uživo vidi sinove.

- Svih ovih meseci joj je neko određivao kada i koliko može da čuje decu, to ju je užasavalo, imala je utisak da sve dobija na kašičicu i kako drugi odrede. Mnogo ih je poželela, ona je požrtvovana majka, danima govori kako jedva čeka samo da ih zagrli i poljubi. Što je dan suđenja bliži, to je ona nestrpljivija, brine se i za njihovu dobrobit. Raspitivala se da li je pravno moguće da već tog 19. februara provede vreme sa decom, da podnese zahtev koji će joj to pravno omogućiti - otkriva izvor i dodaje:

Tanja Savić
foto: ATA Images

- Tanja je oko svih detalja pričala sa svojim advokatom, za samo suđenje je spremna. Skupila je novac za put u Australiju, ipak ni te finansije u ovim trenucima nisu bile zanemarljiva stavka. Nema nastupa, korona traje, a karta za avion i sam boravak tamo nisu jeftini. Ipak, uspela je da se snađe sa porodicom, želja da sinove vrati u Srbiju, u njeno okrilje, jača je od svakog problema.

- Ta knjiga je zatvorena za mene. Ja imam svoju decu koju moram da izvedem na pravi put, koju moram da vodim kod psihologa, da ih spasem od čoveka koji im je zatrovao mozgove - ispričala je Tanja na IDJ televiziji i dodala:

- Velika borba me čeka, da moja deca ne budu sutra kao on, da ne maltretiraju sutra svoje žene i da ne zagorčavaju ljudima oko sebe živote.

Živana Savić je javno tvrdila da je Dušan išao na lečenje, ali da se nije izlečio, te je istakla da ne zna kako deca mogu da budu kod njega.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Instagram

- Dušan je odveo na mučki način decu. Nismo ni znali. Tanja nikad nije nama htela ništa da priča, da nam je rekla na vreme, sve bi bilo drugačije - rekla je Živana, i dodala:

- On je prvih godinu dana bio kod nas, on se mazao na hleb. On je samo voleo da cuga, a ja sam čula da se drogirao, išao je na lečenje. Lečenje nije uspelo. Kako deca mogu kod njega da budu kad je on narkoman i pijanica, ne znam. Napije se ne zna gde je, a deca mala, kako će. Kada su otišli, Tanja nije dva dana znala gde su deca, mislila je da su tu negde u Srbiji, u Sremskoj Mitrovici - zaključila je Tanjina majka.

Dušan Jovančević, Tanja Savić, Živana Savić
foto: Dado Đilas, Marina Lopičić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track