NAVIKAO SAM I DA IMAM I DA NEMAM, ALI NEĆU UMRETI! Lukas tvrdi da više ne troši PARE NA KOCKU, sad ima novu strast!
Foto: Ana Paunković

iskren kao i uvek

NAVIKAO SAM I DA IMAM I DA NEMAM, ALI NEĆU UMRETI! Lukas tvrdi da više ne troši PARE NA KOCKU, sad ima novu strast!

Stars -

Aca Lukas važi za jednog od najkontroverznijih pevača na domaćoj sceni, a pre dva dana dospeo je u žiži interesovanja kada ga je policija privela zbog vožnje u alkoholisanjom stanju.

On je istakao da je platio kaznu i da je svestan prekršaja koji je napravio, te je i dodao da mu je ovo prvi put da vozi pijan.

- Istina je da sam prvi put vozio pijan. Imao sam 0,90 promila alkohola u krvi, a to se tretira kao drugi stadijum pijanstva. Policija je odradila svoj posao, ponašali su se prema meni isto kao prema ostalim građanima koji naprave taj prekršaj. Platio sam kaznu od 60.000 dinara, a čim dobijem rešenje, policija će mi oduzeti vozačku dozvolu na sedam meseci. Takođe, istina je da nisam bio bahat, nisam rekao nijednu ružnu reč. Nisam zvao nikoga da me izvuče iz haosa. Policajka je bila ljuta, a ja sam joj se izvinio - iskreno kaže Lukas.

Aca Lukas
foto: Kurir

On se potom dotakao i finansijske situacije s obzirom da su mnogi pevači izjavili da im je potrebno nekoliko hiljada evra mesečno da bi preživeli. Lukas je otkrio koliko njemu treba novca tokom meseca.

- Kod mene to stihijski ide. Navikao sam i da imam i da nemam. Neću umreti ako budem imao manje, ali za osnovne stvari mora da se ima. Oni koji godinama konstantno rade i koji su u vrhu, ne bi trebalo da imaju velike finansijske probleme. Pa čak i ako ne rade dugo - dodaje on.

Aca Lukas, konferencija za štampu, Medija Centar
foto: Ana Paunković

Na pitanje na šta najviše troši pare, on je odgovorio:

- Na kocku (smeh). Šalim se, ne kockam se više. Došao sam u godine kada nema više zezanja. Volim da odem u kafanu i popijem sa društvom. Da vozim dobar auto. Volim da putujem, ali i da trošim novac na decu.

Aca Lukas
foto: Kurir

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja