JUTJUBER SE BAHATO PONAŠA: Baka Prase se nepropisno parkirao, komunalci mu napisali kaznu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

DOLIJAO

JUTJUBER SE BAHATO PONAŠA: Baka Prase se nepropisno parkirao, komunalci mu napisali kaznu! (FOTO)

Stars -

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, bahato se ponaša i dok vozi, ali i kad parkira, a sada je konačno dolijao.

Komunalna policija napisala je kaznu jutjuberu jer je svojim automobilom stao na nedozvoljeno mesto u centru grada, pa je reagovao Parking servis i dovezao "pauk".

Baka Prase
foto: Printscreen

Nije tajna da se Baka Prase često hvali svojim luksuznim načinom života, počev od stana u kom živi pa do "lamborginija" u kojem misli da može da se ponaša kako želi. Naime, jutjuber je prekjuče stao na parking mesto koje je obeleženo da pripada prodavnici u blizini, kako bi otišao do nje.

Baka Prase
foto: Instagram

I taman kada je izašao iz radnje, ugledao je policiju, ali i službenike Parking servisa, tačnije "pauk" koji odnosi vozila. Odmah se pohvalio na Instagramu kako je "opasan" snimajući svoj prekršaj.

Baka Prase
foto: Instagram

- Hapse me, a samo sam otišao u prodavnicu. I mene hapse. Je l' moguće ovo? Ne mogu da verujem. Upomoć - govorio je Baka u videu.

Baka Prase
foto: Instagram

Nakon toga je navodno ušao u policijski automobil i uputio se u stanicu, a snimak koji su zabeležili njegovi drugovi je objavio na Instagramu. Kad je platio kaznu i oslobodio svog "ljubimca", slikao je svoj ručak, parče mesa, i napisao da proslavlja slobodu.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track