IMA SVA PRAVA DA BUDE VOLJENA! Žika Jakšić o bivšoj supruzi Dajani Paunović: Ona ima dečka, a ja nisam USAMLJEN!
Foto: Damir Dervišagić

u dobrim su odnosima

IMA SVA PRAVA DA BUDE VOLJENA! Žika Jakšić o bivšoj supruzi Dajani Paunović: Ona ima dečka, a ja nisam USAMLJEN!

Stars -

Bivši supružnici, Žika Jakšić i Dajana Paunović posle razvoda super funkcionišu. Kako Žika tvrdi, on u svemu podržava bivšu suprugu i priznaje da su u odličnim odnosima.

- Dajana je mlada i uspešna žena koja ima sva prava ovog sveta da bude voljena, da uživa i da bude srećna. Nas dvoje smo u odličnim odnosima. Priznaću vam da ja znam za njenu vezu od samog početka, ali umem da čuvam tajnu, tako niti komentarišem nešto niti je odajem. A što se tiče mog ljubavnog života, reći ću samo da nisam sam i da nisam usamljen, trenutno mi je veoma dobro - bio je iskren Žika.

Žika Jakšić
foto: Pritnscreen

Inače, voditelji i bivši supružnici Žika Jakšić i Dajana Paunović, prvi put nakon razvoda našli su se zajedno u emisiji.

Žika je najlepšim rečima najavio svoju bivšu suprugu, od koje se razveo pre tri godine.

"Imam tu čast i zadovoljstvo da predstavim jednu divnu damu i majku koju sam mnogo poštovao i voleo i još uvek je volim, voditeljku Dajanu Jakšić, pardon Paunović", s osmehom je rekao Žika, dok ni voditeljka nije mogla da skine osmeh sa lica.

"Dajana i ja smo primer kako ljudi i nakon razvoda mogu lepo i normalno da funkcionišu", rekao je Jakšić, na šta se Dajana nadovezala.

Žika Jakšić, Dajana Paunović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/deToxic/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track