SEVERINA I IGOR ŽIVE ODVOJENO, A SAD GA ZOVE NA SUD?! Pevačici će muž biti svedok?
Foto: ATA Images

ČUDNI ODNOSI

SEVERINA I IGOR ŽIVE ODVOJENO, A SAD GA ZOVE NA SUD?! Pevačici će muž biti svedok?

Stars -

Severinu Kojić (48) nastavnik Opštinskog građanskog suda u Zagrebu tužio je zbog incidenta u školi u oktobru 2019. godine. Učitelj traži od pevačice 1.000 evra odštete.

Tužba je podneta prošlog aprila. Prvo ročište zakazano je za novembar prošle godine, ali je odloženo. Na drugom pripremnom ročištu u Palati pravde u četvrtak nisu se pojavile ni Severina ni učitelj, već njihovi advokati. Seve i učitelj nisu morali ni da se pojave, iako su mogli.

Severina Kojić, Igor Kojić
foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

Severinin automobil navodno je u čestvrtak bio ispred njenog stana na zagrebačkom Kozjaku, a roletne su bile navodno spuštene. Na ročištu u četvrtak u Vukovarskoj ulici predložili su i svedoci. Između ostalog, Severina advokatica Jasminka Biloš navodno želi da kao svedoka vidi suprugu pevača Igora Kojića (33), koji je i dalje prijavljen na njenoj adresi u Kozjaku, iako je poslednjih meseci navodno u Srbiji.

Severina Kojić, Igor Kojić
foto: Printscreen/Instagram

Seve i Igor su i dalje venčani na papiru, prema saznanjima sa suda. I dalje ih prate na društvenim mrežama, ali se navodno "ne vole". Poslednju objavu pevačica mu je posvetila prošlog leta, kada je slavio rođendan. Ovog leta Seve je bila na imanju Tomislava Voštinića nedaleko od Zagreba. Tamo je nazdravila sa društvom. Ševa i Vostničić takođe su letos bili na krstarenju.

Tada ga je navodno predstavljala kao telohranitelja. Nakon što su počele spekulacije da su u vezi, pevačica je to žestoko demantovala. Izjavila je da su samo prijatelji. Severina, izgleda, ne želi previše da se zamara brojnim sudskim ročištima. Poslednjih dana na društvenim mrežama objavljuje provokativne fotografije u kupaćim kostimima, sećajući se leta.

Severina Kojić
foto: Printsceen/Instagram

Pevačica se navodno nije pojavila na poslednja dva ročišta, koja je u sporu protiv nje, takođe u Palati pravde, pokrenula sudija Lucija Lasić, koja ju je u februaru prošle godine tužila zbog kršenja prava ličnosti i tražila odštetu od 2.600 evra. Seve se i dalje svađa sa bivšim partnerom Milanom Popovićem.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track