VATERPOLISTA SLAB NA PEVAČICE! Milica Ristić priznala da je u vezi sa Nikolom Rađenom, pa objavila i PRVU zajedničku fotografiju!
Foto: Marina Lopičić, Instagram Printscreen

ozbiljna veza

VATERPOLISTA SLAB NA PEVAČICE! Milica Ristić priznala da je u vezi sa Nikolom Rađenom, pa objavila i PRVU zajedničku fotografiju!

Stars -

Nakon spekulacija da je vaterpolista Nikola Rađen u vezi sa pevačicom Milicom Ristić, ona se oglasila i potvrdila navode. Danas je pevačica na svom Instagram nalogu podelila i fotografiju na kojoj čestita rođendan svom izabraniku.

Nikola Rađen, Milica Ristić
foto: Printskrin/Instagram

Milica je otkrila da je sa vaterpolistom u vezi nekoliko meseci, ali da je tek nedavno njihova veza postala ozbiljna.

- Važno mi je da ljudi znaju da Nikola i ja nismo bili u vezi dok je bio u braku, ni tokom njegovog razvoda. U ozbiljnoj vezi smo tek poslednja tri meseca. Volimo se i lepo nam je - rekla je Milica i otkrila da je Rađena upoznala s porodicom.

- Lepo su ga prihvatili - rekla je pevačica.

Milica je otkrila da još uvek nije upoznala Nikolinu bivšu suprugu.

- Nije me još upoznao sa Anom Kokić. Sretala sam Anu na nastupima, ali nas dve se ne poznajemo - rekla je atraktivna crnka.

Podsetimo, Nikola Rađen bio je u braku sa pevačicom Anom Kokić od 2008. do 2019. godine, i sa njom ima i dve ćerke, Ninu i Teu. Par je imao dosta trzavica tokom braka, a u julu 2019. obajvili su da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Nikola Rađen, Milica Ristić
foto: Stefan Jokić, Printscreen Instagram

Kurir.rs/S.M./Informer

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track