ONE SU NAŠLE LJUBAV TOKOM KORONE: Pevačice uplovile u VEZE i to sa MLAĐIM muškarcima! SREĆNE I NASMEJANE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

POSREĆILO IM SE

ONE SU NAŠLE LJUBAV TOKOM KORONE: Pevačice uplovile u VEZE i to sa MLAĐIM muškarcima! SREĆNE I NASMEJANE! (FOTO)

Stars -

Pandemija i situacija u državi i svetu, pogodila je mnoge javne ličnosti što na privatnom, što na poslovnom planu. Međutim, nekima od njih se posrećilo, te su uspele da zavedu mlađeg baš u doba korone.

Prva na spisku je svakako atraktivna folkerka, Dara Bubamara, koja je svoju sreću našla pored mladog biznismena Tonija, a razlika u godinama od gotovo dve i po decenije njoj ne predstavlja problem ni prepreku. Nasmejana je i zaljubljena, pevačica sa dečkom uveliko obilazi egzotične destinacije i uživa u ljubavi.

Dara Bubamara
foto: Printsceen/Instagram

Spekuliše se da se Toni uselio kod Dare u stan. Ne razdvajaju se, ljudi ih nekad čudno gledaju, jer je razlika u godinama evidentna, ali njih to ne dotiče. Očigledno da Bubamari prija ljubav i pažnja, a Toni ume s njom.

Nakon Dare, kao bomba je odjeknula vest da naša velika zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, ima novog dečka. Sve je postalo interesantnije kad je i sama Ceca odlučila da javno govori o tome i ne krije svoju 9 godina mlađu ljubav.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Privatna Arhiva

Pevačica je upecala markantnog biznismena, Bogdana Srejovića, i ne mari za komentare, već uživa u svojoj novoj ljubavi više nego ikada. Ipak ona nije jedina dama s javne scene koja je pala na čari mlađeg muškarca tokom pandemije.

Folkerka Maja Marijana iznenadila je kolege na jednoj privatnoj proslavi kada se pojavila ruku pod ruku sa čak 20 godina mlađim dečkom. Nakon razvoda od supruga, zablistala pored novog partnera, a koliko su zaljubljeni svedoči činjenica da pevačica nije skidala ruke sa izvesnog Nenada, kojeg je celo veče ljubila i grlila na jednoj privatnoj proslavi. Kako je otkrila u jednoj emisiji, njen novopečeni partner je košarkaš.

Maja Marijana
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/K.Đ/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track