BILA SAM KOLETERALNA ŠTETA U TOJ AFERI! Vesna Dedić o prekidu prijateljstva sa Sanjom Marinković: Ne želi da otkrije RAZLOG svađe
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

prekid prijateljstva

BILA SAM KOLETERALNA ŠTETA U TOJ AFERI! Vesna Dedić o prekidu prijateljstva sa Sanjom Marinković: Ne želi da otkrije RAZLOG svađe

Stars -

Voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić stavile su tačku na dugogodišnje prijateljstvo, što su obe potvrdile.

Iako se dosta spekulisalo o razlogu što prestale da se druže, one nisu želele da komentarišu.

Ipak, Vesna je odlučila da progovori o situaciji u kojoj se našla poslednjih nedelja.

O razlogu zbog kojeg je došlo do prekida prijateljstva sa Sanjom i dalje ne želi da govori, ali je delimično otkrila pozadinu svega, tvrdeći da je po prvi put svojoj publici morala da objašnjava stvari iz privatnog života.

Sanja Marinković, Vesna Dedić
foto: Dragana Udovičić

- Ovoga puta, prosto sam bila u situaciji zbog neke aferice, u kojoj sam ja bila kolateralna šteta, da publici i čitaocima moram da kažem ono što je istina, a to je da ja duže od godinu dana nisam više prijateljica sa koleginicom sa Pinka i to je to. Dalje nisam davala nijednu izjavu i šta se piše po portalima me zaista ne interesuje - iskrena je Vesna.

Kako kaže, nije dužna da o svom privatnom životu govori javno.

- To je moj stav svih ovih 30 godina koliko sam u javnom životu. Ja zabavljam ljude praveći emisiju "Balkanskom ulicom" i pišući ljubavne romane koji služe da nekome ulepšaju dan. Gostujem po emisijama i trudim da budem vesela, da ljudima lepo prođe popodne i veče i zaista nema potrebe da ih zabavljam događajima iz mog privatnog života. I u tom smislu nikada nisam pričala ni sa kim se ljubim ni sa kim se svađam, čak i o ćerki Lenki kada sam pričala, to je bilo samo u formi nekih mojih iskustva kada je reč o vaspitavanju deteta - zaključila je voditeljka i spisateljica u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Vesna Dedić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track