MARIJI BULAT RAZLUPALI SALON NA NOVOM BEOGRADU?! Pevačeva supruga u strahu za porodicu?
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

šok

MARIJI BULAT RAZLUPALI SALON NA NOVOM BEOGRADU?! Pevačeva supruga u strahu za porodicu?

Stars -

Kao bomba odjeknula je vest da je Marija Bulat, supruga pevača Marka Bulata, nedavno uhapšena. Ona se nakon toga oglasila saopštenjem u kojem navodi da narkotici nisu pronađeni u njenom salonu na Novom Beogradu, a sada je navodno napadnut taj isti salon.

Marija Bulat
foto: Printscreen/Red Tv

"Shodno neistinama koje su protekla dva dana objavljene od strane brojnih medija u vezi sa mojim imenom i hapšenjem distributera droge, imam potrebu da se obratim, demantujem postojeće medijske navode i istaknem par okolnosti događaja. Prilikom intervencije policijskih snaga, ja sam prisustvovala hapšenju N.N. lica, koje se odigralo u neposrednoj blizini mog lokala. Tokom racije, tragajući za drugim osumnjičenima, bez najave i predstavljanja od strane policije, izvršen je nasilni upad u moj lokal, i pri tom prilikom je lično meni naneta velika materijalna šteta - napisala je ona i dodala:

- Sve što se u objavljenim tekstovima navodi kao sporna supstanca, oprema i novac, a što je pronađeno tokom postupka, pronađeno je van mog salona, van mog stana, van mojih kola, i ne kod mene, već kod drugih ljudi. Nije mi zaplenjen ni automobil niti šta drugo. Kod mene nikakva sporna supstanca nije pronađena - tvrdi Marija.

Naime, njoj je tokom današnjeg dana navodno razlupan kozmetički salon, a navodno ona sumnja da se sve navodno desilo zbog prašine koja se podigla oko njenog imena.

Marija je navodno sada u strahu, jer ne želi da se navodno nešto loše desi njenoj porodici, s obzirom na to da, kako je istakla, nije kriva, niti povezana sa mutnim radnjama.

Marija Bulat
foto: Printscreen/Red Tv

Kurir.rs/Alo/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track