SANDRA AFRIKA ZARAĐUJE LOVU U DNEVNIM SOBAMA: Pevačica dobija bakšiš na kućnim žurkama, našla način da dođe do ŠUŠKI!
Foto: Printscreen/Instagram

BAŠ JE BRIGA

SANDRA AFRIKA ZARAĐUJE LOVU U DNEVNIM SOBAMA: Pevačica dobija bakšiš na kućnim žurkama, našla način da dođe do ŠUŠKI!

Stars -

Sandra Afrika usred pandemije korona virusa snašla se za zaradu, pa peva po privatnim veseljima, te joj ni nastupi u dnevnim sobama nisu strani.

Na društvenim mrežama mogu se pronaći brojni momenti sa jednog takvog veselja, na kom Sandra uzima pozamašan bakšiš.

Sandra Afrika
foto: Printscreen/Instagram

Pevala je pored garniture, dok je na stolu bilo pečenje. Kako to često biva kad je ona u pitanju, i ovog puta je istakla obline.

Podsetimo, spekulisalo se da se Sandra pomirila sa svojim bivšim dečkom i menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom.

Sandra Afrika
foto: Printscreen/Instagram

"Njih dvoje nisu isticali svoju vezu ni kada su prvi put bili zajedno, ali sada ne uspevaju da se suzdrže. Svakodnevno se mogu videti dok se maze, ljube i grle u kafiću koji zajedno drže. Ljudima je to simpatično budući da, otkad znaju za njih, ne mogu da ih zamisle ni sa kim drugim. Ni na sekund se ne razdvajaju, sve rade zajedno, a pored zgrade koju su zajedno podigli i prodali, lokali koje zajedno drže odlično posluju. Posle toliko godina je lepo videti par koji se toliko poštuje i voli. Poštovali su se i tokom te dve godine razdvojenosti, čak i onda kada su imali druge partnere. Zato su i uspeli da naprave imperiju zajedničkim snagama i na tome im treba skinuti kapu", pričao je nedavno izvor za "Alo".

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track