NE PADA MI NA PAMET DA IDEM NA SASTANKE SA MLAĐIM, UDATA SAM ŽENA! Suzana Mančić jasno dala da je VERNA GRKU!
Foto: Damir Dervišagić

Intervju

NE PADA MI NA PAMET DA IDEM NA SASTANKE SA MLAĐIM, UDATA SAM ŽENA! Suzana Mančić jasno dala da je VERNA GRKU!

Stars -

Suzana Mančić uredno se prijavila za vikcinaciju i kaže da jedva čeka da primi svoju dozu cepiva jer želi što pre da se vrati starim životnim navikama. Najviše joj nedostaje druženje sa prijateljima, a priznaje da joj teško padaju nošenje zaštitne maske i druga ograničenja koja su na snazi zbog pandemije. - Dosta mi je korone, jedva čekam da se vakcinišem. Ovakav život sa maskama i ograničenjima ne želim da imam.

Znači, vi verujete u vakcine?

- Verujem, kako da ne. Kao mala sam primala vakcine, kao i moja deca. Ako neko ne veruje u vakcine, ne mora da ih prima, ali nemoj mene da ograničava, da ja moram da nosim masku. Hoću da živim slobodno. To je moje Ustavom zagarantovano pravo.

Suzana Mančić
foto: Pritnscreen

Šta ćete prvo da uradite kad cela ova situacija bude iza nas?

- Kad smo bili u totalnom lokdaunu, samo sam mislila kako da odem do frizera (smeh). Prvo što ću sad da uradim kad sve ovo prođe, jeste da ću ići na dijetu. Malo sam se ubucila. Joga, teretana i dijetica.

Da li ste svesni da izgledate bolje od 90 odsto mlađih od sebe, neke od njih po godinama mogu da vam budu ćerke?

- Nisam se ja šetala po pisti u tangama, pa da me vidiš kako zaista izgledam (smeh). Mudro se oblačim, prikrivam sve nedostatke, ali mladost je mladost. Lepa sam ja, negovana, dobro se držim, ali ja imam dve ćerke i, kad ih pogledam, vidim da sa njima ne mogu nikako da se poredim.

Suzana Mančić
foto: Pritnscreen

Aktivni ste na društvenim mrežama. Sigurno vam se tamo udvaraju mlađi muškarci.

- Ima tu svega i svačega, ali ja na to ne obraćam pažnju. Ako neko prekorači meru dobrog ukusa i vaspitanja, ja ga blokiram.

Koja je to mera kada odlučite nekog da stavite na blok-listu?

- Ne može niko da mi se obraća kao da sam klinka. Da se razumemo. "Poštovanje, gospođo Mančić, divni ste!" Na to kažem hvala, i to je u redu.

Da li vas je neki mladić pozvao da izađete zajedno?

- Ne pada mi na pamet da izlazim na sastanke sa mladim i nepoznatim muškarcima. Imam dovoljno svojih prijatelja sa kojima se družim. Da ja izlazim sa nekim klincima? Nije Mančićka baš toliko blesava (smeh). Znam gde mi je mesto i ko mi pripada i po godinama i po svemu. Ja sam udata žena

. Da li bi ti mladići bili iz koristi sa vama u vezi?

- To ne znam, ali znam da sam ja Piroćanka i da vrlo dobro znam šta su dinar, karijera i popularnost (smeh).

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track