ČOVEK OD 56 GODINA GOVORI DEVOJCI OD 23 DA NE IZGLEDA LEPO, JEZIVO! Glumica UŽASNUTA komentarom Đorđa Davida o takmičarki u ZG!
Foto: Printscreen

oplela po pevaču

ČOVEK OD 56 GODINA GOVORI DEVOJCI OD 23 DA NE IZGLEDA LEPO, JEZIVO! Glumica UŽASNUTA komentarom Đorđa Davida o takmičarki u ZG!

Stars -

U poslednjoj emitovanoj emisiji šou programa "Zvezde Granda", prošle subote, veliku pažnju izazvali su komentari žirija na račun takmičarke Sanje Todorović, kojoj je deo žirija poručio da se ugojila.

Sada je na ovo odreagovala i srpska glumica Isidora Simijonović, koja je iznela svoj stav na društvenim mrežama.

Đorđe David je u pomenutoj emisiji prednjačio kada su u pitanju komentari na Sanjin račun, te joj je poručio da je "nedopustivo da tako izgleda sa 23 godine".

Zvezde Granda, Đorđe David
foto: Printscreen/Zvezde Granda

- Nedopustivo je sa samo 23 godine da ovako izgledaš. Ti na pevanju još moraš da poradiš, nisi toliko dobra da bi dozvolila to sebi. Molim te povedi računa, tvoj sam navijač - rekao je on takmičarki Sanji.

Ovaj komentar razbesneo je glumicu Isidoru Simijonović, koja je na Instagram storiju podelila objavu jednog korisnika u kojoj piše:

- Čovek od 56 godina da govori devojci od 23 da nije ukusno kako izgleda. I ovo normalno prolazi na televiziji. Jezivo. Užas - napisala je ona.

Sanja Todorović
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track