JA SAM SRPKINJA ROĐENA U ZEMUNU: Nataliji Trik FX pala klapna, pa izbrisala profil na mrežama! Otkrila i čime će se sada BAVITI
Foto: Printscreen/Premijera

ISKRENA

JA SAM SRPKINJA ROĐENA U ZEMUNU: Nataliji Trik FX pala klapna, pa izbrisala profil na mrežama! Otkrila i čime će se sada BAVITI

Stars -

Pevači već duže od godinu dana nemaju mogućnost da nastupaju - samim tim, mnogi od njih ostali su bez jedinog izvora prihoda, zbog čega je bilo neophodno da potraže alternativu.

To su učinili i Natalija i Sani Ibraimov iz grupe "Trik FX", koji su postali jutjuberi! Poznati pevači i bivši učesnici rijalitija rešili su da otvore svoj kanal na popularnoj platformi i publici prezentuju zanimljiva dešavanja iz svog privatnog života, za šta veruje da će im doneti zaradu.

Natalija Trik FX, Natalija Ibraimov, Sani Ibraimov, Sani Trik FX
foto: Printscreen/Premijera

"Kada sam došla u ovu situaciju, stvarno sam shvatila da je Jutjub jedna ozbiljna stvar i da tu zaista može dobro da se zaradi i da je trebalo pre 10 godina da poradim na tome", objasnila je Natalija u "Premijeri", a potom priznala zbog čega je obrisala nalog na društvenoj mreži TikTok, gde je svojevremeno bila aktivna.

"Desi se u nekom momentu da, kada mi nešto nije dan, da me neko izvređa na nacionalnoj osnovi, što je bezveze jer ja sam Srpkinja, rođena sam u Zemunu... I onda mi padne klapna! Ja sam samo izbrisala to", kaže Natalija.

Natalija Trik Fx, Natalija Ibraimov
foto: Printscreen/Premijera

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track