Najnovije vesti

NATALIJA I SANI TRIK FX PROGOVORILI O RAZVODU! Otvoreno pričali o najtežem periodu u ŽIVOTU, a onda otkrili da li su u DUGOVIMA!
Foto: Printscreen

ISKRENI

NATALIJA I SANI TRIK FX PROGOVORILI O RAZVODU! Otvoreno pričali o najtežem periodu u ŽIVOTU, a onda otkrili da li su u DUGOVIMA!

Stars

Natalija i Sani Ibraimov iz grupe Trik FX su otkrili da su bili na ivici da se razvedu, a onda su otkrili da li su u dugovima.

Natalija Trik FX, Natalija Ibraimov, Sani Ibraimov, Sani Trik FX
foto: Printscreen/Premijera

Da li ste nekad bili na ivici da se razvede?

- Naravno da jesmo, kako da nisam. Posle 27. godina poznanstva, dođete u situaciju naravno, bilo je u početku našeg braka pakla, ali ja sam bik, ono što naumim to i ostvarim - prokomentarisala je Natalija.

- Bilo je svašta, na samom početka stvaranja naših karijera, naravno da je bilo teško, bila je borba za opstanak što se tiče grupe, dobili smo Dejana, mi smo se uzeli mladi. Novac, karijera... Normalno je tada da smo sve svoje ciljeve morali da prilagodimo situaciji, ja sam bio nespreman za to. Naravno da je bilo nesuglasica - rekao je Sani.

- Bilo je devojaka, pola sata pričaš, što jeste jeste, sada si poželjan, ali sam ja sada još veća veštica - našalila se Natalija.

Da li su Sanija muvali muškarce, a Nataliju žene?

- Jesu, bilo je tu svega i svačega, ali najinteresantnije, ono što je meni ostalo u pamćenju. Nama je prišla jedna gospođa i predložila nam je razmenu, ali mene su muškarci redovno, bili su prijatni, ja sam im se dopadao, ali nisam imao neprijatne situacije, ali i Nataliju znaju žene da spopadaju - objasnio je pevač.

Natalija Ibraimov, Sani Ibraimov
foto: Printscreen/Red Tv

Da li imate dugove?

- Nemamo dugove, znate šta, Natalija je bik, ja prvo razmišljam o kući, pa svemu ostale. Imam te kritike da ne znam da se obučem, ja sve pare trošim na kuću, za sebe ja sam skromna, dok sam ja živa, dugova biti neće - kroz osmeh je rekla Natalija.

- Prilagodili smo se celoj situaciji, sada će godinu dana kako nismo radili - prokomentarisao je Sani.

Kako tako dugo opstajete u braku na estradi?

- Pa eto, poštovanjem, tolerancijom, ljubavlju - rekla je Natalija, a potom je pao sočan poljubac njih dvoje.

Da li je Natalija ljubomorna?

- Jesam, borim se teško! Kad sam bila mlađa, bila sam mnogo ljubomornija, sada sam možda malo manje, jer moj muž možda manje daje povoda - rekla je za kraj Natalija.

Natalija Trik FX, Natalija Ibraimov, Sani Ibraimov, Sani Trik FX
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/Pink/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...