hit

REKAO MI JE DA SAM GA PREVARILA DA ME OŽENI! Suzana Jovanović pričala o Saši, a Viki snimak objavila javno: Pljušte KOMENTARI!

Stars -

Pevačica Viki Miljković objavila je video snimak na svom Instagram profilu u kom razgovara sa Suzanom Jovanović i komentarišu njihove muževe, Sašu Popovića i Dragana Taškovića Tašketa.

- Jadna ja ostala bih neudata - govorila je kroz osmeh Viki dok ju je šminker sređivao.

- Jedva pristao Taške, a? Čuješ li Viki moja - dodala je Suzana.

Viki Miljković
foto: Printscreen

- Ćuti ujurismo ga munjom - rekla je Viki.

- Kao i meni Sale što kaže da sam ga prevarila da se oženi - rekla je kroz osmeh Suzana. Kako je izgledao njihov razgovor pogledajte iznad u video snimku.

Gala venčanje Saše i Suzane održano je u hotelu “Interkontinental”, a među zvanicama bio je veliki broj estradnih umetnika.

Popovićeva kuma bila je Lepa Brena, a pričalo se da je najupečatljiviji trenutak sa svadbe onaj kada su mladenci i kuma prstima kidali velikog pečenog vola. Takođe se pisalo da je ovo bila jedna od najveselijih estradnih svadbi.

Iako je Suzana iza sebe imala brak koji je trajao svega sedam meseci, jer se udala sa nepunih 18 godina i rodila sina Danijela, Saši to nikada nije smetalo. On se pevačici u 43. godini života zakleo na večnu ljubav, piše Blic.

Saša Popović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track