vrelo

PROŠETALA BEOGRADOM U PROVIDNOJ HALJINI I TANGAMA! Ana Nikolić snimkom zapalila Internet: Svi su se okretali ZA NJOM! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Ana Nikolić iznenadila je mnoge video nimkom koji je objavila na svom Instagram profilu.

Naime, Ana se sredila za fotografisanje, pa je za tu priliku obukla providnu dugu haljinu, tange i duge crne čizme.

Ona je tako odevena prošetala Beogradom, a komentari na račun njenog izgleda su se samo nizali.

Ana Nikolić
foto: Printscreen

Inače, pevačica Ana Nikolić nedavno je otkrila da sprema prijemni za Medicinski fakultet u Beogradu, i da joj je mama njenog bivšeg supruga, Stefana Đurića Raste, pomogla pri odabiru profesora koji će je spremati za prijemni.

- Htela sam da budem doktorka od uvek. Bivša svekrva mi je poslala sve ko su profesori hemije, biologije. Spremam se da upišem medicinu. Ne na privatnom fakultetu, nego na Fakultetu medicinskih nauka u Beogradu. Smejala sam se sa bivšom svekrvom, ona mi je slala šta je potrebno za upis. Rekla sam joj "Slađana, 6 godina ću dati za tri godine". Mi smo u dobrim odnosima, što ne bi bile - rekla je Ana u "Premijera vikend specijalu" i dodala:

- Ja sam sa svima u dobrim odnosima, retko sam u konfliktima, što bih bila sa bakom svoje ćerke. Može da bude šest puta baka, ako nije prema meni okej, ona je korektna i normalna, sarađujemo lepo. Imamo zajednički interes, obzirom da znamo ko su Tarini mama i tata, Tara je tasmanijski đavo, treba je ukrotiti. Liči i na mene i na tatu, ako je sad ne zaustavimo, neće nam ni puk vojske pomoći.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Pink TV

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja