ANDREANA JE NESTALA, TAKO JE ODLUČILA! Slađa Alegro progovorila o sukobu sa koleginicom: Svako je otišao na svoju stranu!
Foto: ATA Images

otvorila dušu

ANDREANA JE NESTALA, TAKO JE ODLUČILA! Slađa Alegro progovorila o sukobu sa koleginicom: Svako je otišao na svoju stranu!

Stars -

Pevačica Slađa Alegro se osvrnula na odnos sa Andreanom Čekić sa kojom više ne komunicira.

Slađa Alegro
foto: Printscreen/Magazin IN

- Iskreno, ništa se nije dogodilo. Andreana je prosto nestala, tako je odlučila. Bože moj, ljudi se raziđu. Nije bilo nikakve svađe, ni prepirke. Želim joj sve najbolje i o njoj mislim samo lepo. Bezveze je da se sa nekim družite, a posle da ružno pričate o njemu. Svako je otišao na svoju stranu, eto toliko - rekla je pevačica i stavila tačku na odnos sa Andreanom.

Slađa je takođe otkrila da nije uvek bilo lako nastupati na privatnim proslavama, pa zbog toga više i ne radi takve tezge.

- U jednom trenutku karijere morate odlučiti u kom smeru će ona ići... Desilo mi se, kada sam pevala na jednom veselju, nekada davno, da je jedan gospodin bio jako bezobrazan, pripit i sve što ide uz to. Želeo je da se ja popnem na sto, ali sam naravno odbila. Previše dugo sam u ovom poslu da sam naučila kako da hendlujem određene stvari i kada treba da stavim tačku - otkrila je Slađa.

Slađa Alegro
foto: ATA Images

Kurir.rs/Alo/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track