MOJ ŽIVOT JE POSTAO DOSADAN I SVAKI DAN MI IZGLEDA TRAGIČNO! Ana Nikolić preležala koronu, još uvek se plaši za svoje najbliže!
Foto: Printscreen/Instagram

iskrena

MOJ ŽIVOT JE POSTAO DOSADAN I SVAKI DAN MI IZGLEDA TRAGIČNO! Ana Nikolić preležala koronu, još uvek se plaši za svoje najbliže!

Stars -

Ana Nikolić je preležala korona virus. Pevačica ističe da je njen život postao dosadan i da još uvek strahuje za svoje najbliže.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Pink TV

“Preležala sam koronu, ali sam, Bogu hvala prošla sa blažom kliničkom slikom. Ipak, psihički sve teže podnosim život u kom je sve podređeno pandemiji. Sve ovo predugo traje, desi mi se i da zaplačem, jer je korona ubila mnoge ljude koje sam poznavala”, izjavila je pevačica.

Nikolićeva kaže da živimo u “vremenu smrti”, tako da je normalno da ljudi plači i da se brinu.

“Bojim se ujutru kada ustanem da uključim telefon, da će mi javiti da je neko umro. Ružne vesti su svuda oko nas i to me jako plaši”, rekla je Ana.

Ana ima antitela na virus, ali još uvek poštuje sve epidemijološke mere.

“Od marta prošle godine uglavnom sam u karantinu sa ćerkom Tarom i njenom dadiljom. Moj život je postao veoma dosadan i svaki dan mi izgleda tragično, čak i majku viđam retko i to sa maskom. Najtužnije mi je bilo kada sam otišla u Paraćin i nisam mogla lepo da vidim moju baku. Sišla je ispred zgrade, nosila je dve maske i vizir. Nisam smela da je poljubim”, prisetila se Ana.

Pevačica se u razgovoru dotakla i toga kako je pandemija uticala na njenu psihu.

“Ja sam umetnik i emotivac, nisam od onih jakih, zbog toga često i zaplačem”, istakla je ona i dodala:

“Sve ovo užasno utiče na psihu, osećaš se usamljeno. Imala sam i u familiji smrtnih slučajeva. Strašno je to što i kada vam se to dogodi, preporuka je da se ne ide na sahrane, kako se ne bi okupljalo previše ljudi. Ne možeš kako dolikuje da sahraniš onoga koga voliš”, kaže Ana.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Pink TV

Kurir.rs/HIT Informer/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja