SAŠA MATIĆ U SCENIRANJU NA KURIR TELEVIZIJI! Dejan se uključio i zahvalio bratu, priznao da je dosta saveta prihvatio od NJEGA!
Foto: Kurir

imao je prelepo detinjstvo

SAŠA MATIĆ U SCENIRANJU NA KURIR TELEVIZIJI! Dejan se uključio i zahvalio bratu, priznao da je dosta saveta prihvatio od NJEGA!

Stars -

Pevač Saša Matić je ovonedeljni gost u emisiji Sceniranje na kurir televiziji. On je tom prilikom govorio o detinjstvu, karijeri i planovima za budućnost. Ističe da je otac bio jako strog, pravi diktator.

Sceniranje
foto: Kurir

"Rođen u Bihaću, odrastao u Drvaru. Ja se sećam svega iz detinjstva. Mislim da smo imali najlepše detinjstvo, uvek smo bili okruženi društvom. Bili smo omiljeni u društvu. Roditelji su nas tako usmeravali. Mi ustvari sve možemo, tako su nas roditelji usmeravali. Ja smatram da smo imali najlepše detinjstvo. Bio sam šaljivdžija od malena. Kada smo upisali muzičku gimnaziju, trojica drugara su se pobili ko će da sedi sa nama. Bili smo duhoviti", rekao je Saša i dodao:

"Roditelji su želeli da budemo pijanisti. Svirao sam klavir najbolje na svetu. Kad navežbam to je bila interpretacija za visoku ocenu. Roditelji su nas učili da budemo samostalni. Bili su strožiji nego što je trebalo, ali to je bolje. Nije bilo šanse da se leže uveče, a da sam ja razbacao stvari. Znalo se gde se slaže šta, gde šta ide. Znao se protokol. Imali smo kućni red koji smo poštovali. Otac je bio diktator.Tata je radio po terenu, pa je 1989. otišao u Švajcarsku, nije bio tu. A kad je tu on nam sve poremeti. Ako smo navikli da spavamo u podne, kad on dođe ustaje se u 9. Kad dođe na odmor, naše prvo pitanje je bilo "Kad odlaziš", rekao je Saša kroz smeh, pa istakao da nikada nije bio depresivan i tuža.

Sceniranje
foto: Kurir

"Ja nikada nisam razmišljao o tome, živeo sam najnormalnije sa svima ostalima. Nisam imao vremena da patetišem, da se nešto osamim, da budem tužan i depresivan. To nije bilo moguće. Jedino sam bio tužan kad smo prešli iz Drvara u Beograd. Nismo se vraćali nikad da živimo tamo, kad je bilo prilike išli smo za vreme raspusta.Onda je došao rat,k mi smo1995. godine otišli u Drvar sa mamaom i tu smo bili 7 dana, upozoravali su nas da ne dolazimo. Mi smo ili da idemo u drvar ili kao da je propao raspust. Morali smo da odemo. Onda so se vratili sa njima. Mi nismo shvatili ozbiljnost situacije, mislili smo da ćemo tamo da se provodimo, uopšte nije bilo tako. Policijski čas, nije bilo struje, u dalljini čujete topove, granate, nie bilo prijatno. Pogotovo uveče kada legnete", rekao je pevač.

Adria Media
foto: Adria Media TV

"Baka je kupila prvi instrument. Ja sam od oca dobio harmoniku, oda je počelo narodno veselje i tako je do danas. Ja umem da sednem i da sviram za moju dušu. Komšiluk je naviknuo da ja sviram kad dodđem kući, ja njih pitam reda radi, da bi oni rekli "Ma gde smeta". Bar tako kažu", rekao je pevač.

U emisiji Sceniranje uključio se njegov brat Dejan Matić.

"Veliki pozdrav svima i gostu, mom bratu Saletu. Mi smo lepo odrastali, bili smo uvek srećni. Ja sam malo bio veći vođa nestašluka i akcija, Sale je uvek sputavao. Neke razlike koje su bile su me nekako nervirale. Ja sam voleo sport, fudbal, nerviralo me je štio Saleta to ne interesuje. Dosta sam ja saveta prihvatio od Saleta. Ja uvek pričam da je Sale odbio pesmu koja je mene proslavila. Javno mu se zahvaljujem na tome, to je sada moja lična karta. Kada nam je bio 40. rođendan pa su zvali moju suprugu da pitaju šta da mu uzmu. Ja im kažem da im kaže da volim iznenađenja. Poruku koju bih uputio Saletu, nagovestio bih mu da su mi se javile neke ideje, bliži se 20 godina moje i njegove karijere", rekao je Dejan.

Dejan Matic
foto: Kurir Televizija Printscreen

"Odskočna daska mi je bila zahvaljujući Ani Bekuti. Puno joj hvala, od tada je sve počelo da se dešavva i da se menja. Tada je Beograd počeo da me upoznaje, svi ti nastupi, ja tada postajem poznat", rekao je on.

Sasa Matic
foto: Kurir Televizija Printscreen

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track