RADA OTKRILA KOJE JE SVE HITOVE ODBILA DA SNIMI! Manojlovićeva se kaje što je neke ispustila: Saša Popović je o tome ODLUČIVAO!
Foto: Pritnscreen/Prva

ISKRENA

RADA OTKRILA KOJE JE SVE HITOVE ODBILA DA SNIMI! Manojlovićeva se kaje što je neke ispustila: Saša Popović je o tome ODLUČIVAO!

Stars -

Pevačica Rada Manojlović, često na Tvitere komunicira sa fanovima, a svojevremeno je otkrila koje su to pesme koje je ona odbila da otpeva.

Naime, pevačica Rada Manojlović može da se pohvali mnogim hitovima koje je snimila, međutim, neke pesme je odbila da otpeva, a kako je istakla, Saša Popović je o tome odlučivao.

"Mene zanima da li postoji neka pesma koju ti je neko nudio, a ti nisi želela da je snimiš, pa je snimila neka druga pevačica?", glasilo je pitanje, na šta je pevačica odgovorila:

– Ima ih haha. Nisam prepoznala da su hitovi: "Tri čaše", "Mišu moj", "Boing 747"… Mora da ima još setiću se, dobro pitanje… "Evo, evo" od Seke, ali je tada bila samo melodija bez tog teksta – odgovorila je Rada.

Na pitanje jednog od pratilaca da li je propustila da snimi i pesmu “Bred Pit”, Rada je odgovorila:

– Ne podsećaj me, ovo su pesme koje sam ja preslušavala i odustala, a za Bred Pita i ceo taj album je malo drugačija priča bila. Ja sam to sve htela, ali pošto sam bila pod ugovorom, Popović je o tome odlučivao i na kraju se on nije dogovorio sa Aspirincima.

Rada Manojlović, Nemanja Stevanović
foto: Printscreen/Magazin In

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja