BIVŠA ZADRUGARKA IZ MAKEDONIJE ŠOKIRANA PONAŠANJEM JOVANE MISICE: Da je Luku iskreno volela, ne bi bilo šanse da dođe do ovoga!
Foto: Printscreen/Red Tv

dala svoj sud

BIVŠA ZADRUGARKA IZ MAKEDONIJE ŠOKIRANA PONAŠANJEM JOVANE MISICE: Da je Luku iskreno volela, ne bi bilo šanse da dođe do ovoga!

Stars -

Bivša zadrugarka iz Makedonije, Eleonora Miljković se tako osvrnula i na sve turbulentniji odnos Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević.

Naime, Eleonora je šokirana njenim ponašanjem, jer je u prvom delu rijalitija doživljavala drugačije, odnosno, mislila je da stvarno voli Luku.

- Stvarno sam verovala da je zaljubljena i da je to ozbiljna veza sa Lukom. Bila sam šokirana kada je tako brezo raskinula i ušla u drugu vezu, jer tako je bila predstavljena. Dečko se pojavio za Novu godinu, i bila je sigurna da je on tu. S druge strane, ja shvatam da emocije prorade i da srce ne bira, ali kad voliš neku osobu iskreno, to nema šanse. Ja sam imala takvu situaciju, nisam bila sa momokom osam meseci, ja kad volim to je tako. A mislim da je Jovana u pravu kada je situacija sa Anom Korać u pitanju, nije ona ljubomorna, nego njoj smeta što je bilo ko uspeo da stane između nje i njenog dečka. On nije trebao da prihvati taj poklon - istakla je Eleonora u emisiji ''Pitam za druga''.

Eleonora Miljković
foto: Printscreen/Red Tv

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:12

MINA IZAŠLA IZ ZADRUGE ZBOG SMRTNOG SLUČAJA U PORODICI: Vrbaški sada objavila snimak kako uživa u Inđiji: Osmeh ne skida sa lica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track