ISPIJENI OBRAZI I LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE! PRAVO LICE INDI ARADINOVIĆ: Pevačica drastično smršala i poslala BITNU PORUKU (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORILA DUŠU

ISPIJENI OBRAZI I LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE! PRAVO LICE INDI ARADINOVIĆ: Pevačica drastično smršala i poslala BITNU PORUKU (FOTO)

Stars -

Indira Aradinović Indi nakon operacije želuca drastično je smršala što njeni fanovi na društvenim mrežama ne prestaju da komentarišu.

Pevačica je nedavno progovorila o svom ljubavnom životu, te je na pokazala javnosti da pored sebe ima opasnog frajera, kog čuva od očiju javnosti.

Indira Aradinović Indi
foto: Printscreen/Instagram

Kako pevačica nema problema kao neke njene koleginice da objavi fotografiju bez trunke šminke i bilo kakvih filtera, Indi je na svom Instagramu okačila selfi.

"Ushićenje je moje, radost i zahvalnost na svim vašim divnim željama, podršci i ljubavi, beskrajno hvala, za svaki zajednički korak na putu života. Volim vas, gde god da ste kilometrima, meridijanima, kotama u mom ste srcu... Za sve nove staze, susrete, zagrljaje, poljupce, snove, drugarstva, prijateljstva, ljubavi...Volim vas... Idemo dalje", napisala je Indi.

Podsetimo, Indi je na meti kritika zbog svog premršavog izgleda, ali nije jedina. Njen kolega Darko Lazić takođe je operisao želudac, drastično je smršao i svi komentarišu njegovu liniju.

"Smršao sam 88 kilograma. Bio sam mršaviji još 5 kilograma, i to je izgledalo mnogo ružno. Poslednjih meseci sam se borio da se ugojim, ceo život sam se borio da smršam, a sada sam se jedva ugojio. Za dva meseca dobio sam 5 kilograma. Pio sam noću sok, slatkiše sam jeo, stavljao sam čokoladu i budio se noću da bih jeo i ugojio se. Sada imam 80 kilograma i ovo je moja prava kilaža, neću sada da menjam ništa", rekao je Darko nedavno u emisiji "Amidži šou".

Bonus video:

00:21

OPERISALA ŽELUDAC, BILA NA SAMRTI SAMO DA BI SMRŠALA! Evo šta Indi danas jede za doručak i ne izgleda baš UKUSNO (VIDEO)

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track